Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
)
Ale już wyluzowałam,zdrowy jest,mądrala straszny,gaduła nie z tej ziemi,więc szkoda nerwów.Widocznie je tyle,ile potrzebuje.Ale dłuuuga droga była do takiego mojego podejścia
Ale zamknięta i bez tendencji do otwierania.

Kinguś ja miałam 2 @ troche dziwną( cykl 46 dni ) zawsze wiedzialam kiedy jest owulacja a tamte 2 cykle to wogóle jej raczej nie było a teraz wiem ze jest :-) No i podobno te hormony są troche głupie po poronieniu ale ja już czuję że jest ok. no i jak zaraz dostane wyniki badanek (dobre) to idę majstrowac :-)![]()
Kinguś--- moje2-3 @ po poronieniach są nieco inne, zaczynają się właśnie od takiego krwistego śluzu a potem dopiero przychodzi @ ale z czasem to wraca do normy i jest jak kiedyś. Organizm musi sobie z unormowaniem hormonów poradzić.
kingus co do 2@ to u mnie była koszmarnie krwawa....ale z endometrium to prawda, jak slabo rosnie to i @ skapa...wiesiołek, winko, orzechy, ryby...ty z reszta napewno wszystko co trzeba wiesz :-)....ale co było w zeszłym cyklu nie musi sie powtórzyc i w tym....więc jak @ sie skończy napewno urosni jak trzeba, lekarka ci napewno zmierzy podczas monitoringu, bo musi byc min 8mm by fasolka sie zagnieździła...
Jejku dziewczyny dziękujeKtos pytal o skape @ moje sa skape i trwaja 2 -3 dni a poprzedzaja je plamienia Natomias po zabiegu mialam obfite @
Nie spodziewałam się takie odzewu, jesteście wspaniałe.Trzymam mocno, odezwij sięJa dzisiaj idę do gina ,plis,plis o kciuki,żebym z płaczem nie wracała![]()
Oj biedactwo nie martw się.a dzisiaj leci mi krew z nosa i kreci mi sie w glowie a na dodatek jestem sama w domu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
No dokładnie też miałam taki przypadek.Ale się wściekłam najbardziej nie lubię jak ktoś tak bezczelnie kłamie.
O to super mażjuz jestem ale M zrobil pyszna salatke (ciekawe kiedy przeciez szedl do pracy i musial wstac o 4 rano to ciekawe o ktorej wstal)
mój mi robi kanapki do pracy ;-)Witaj.Witajcie,
Jestem na poczatku tego pieknego okresu jakim jest ciaza...
To super, a mi się nawet zaczynać nie chceInformuję, że dzisiaj zakończyłam świąteczne porządki.Najbardziej ucieszył się M.![]()
O kurczeDziś urodzinki mojego m, ale niestety dobrych wieści nie mamy..klient nie zapłacił faktur za 70tys. i całe roczne zarobki mojego m poszły sobie gdzieś :-(..ale co tam pieniadze, wazne jest zdrowie, dzieci i rodzina..tak go pocieszam, bo przeciez więcej zrobic nie mogę....
Dokładnie najważniejsze, że macie siebie i jesteście zdrowi :-)