• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Oczywście wszystkie nie wymienione dziewczynki mam w sercu. Ale nie sposób już wszystkie wymówic..:zawstydzona/y:

Kasiu(Kasiek) a Ty co dziś tylko wpadłaś i wypadłaś?? Pracy dużo???

Karolka buziale dla Ciebie...!!!! Niech Nowy rok dla nas będzie lepszy..

reklama
Wpadłam się przywitać.
Dopadło mnie przeziębienie, kicham mam katar i średnio się czuję. Dziś robiłam progesteron wyniki jutro ale otworzę je dopiero w styczniu.

kingus mnie nic nie bolalo......nawet cycki dopiero niedawno zaczely mnie bolec...wiec kochana nie przekreslaj wszystkiego tylko dlatego ze nic cie nie boli
Cień nadziei pozostał ale bardzo mały :zawstydzona/y:

Kinguś...ja objawów ciazowych przed 2II nie miałam, 2 dni zgagi 5 dni po owulce a potem chore korzonki i nic nie czułam specjalnego...piersi mnie zaczeły bolec w 6tc...a ble być w 7tc...ale już mi przeszło i czuje sie good !!! :-)...trzymam kciuki by własnie takie cykle bez objawów nas miło zaskakiwały :-)
Dzięki kochane jesteście;-)

Kinguś faktycznie to dopiero!DOPIERO!!! 21dc i jeszcze nic nie jest przesadzone. Wszystko w rękach Boga. A ja nadal mam nadzieję że to Ty zaczniesz nowy rok.. a jak któraś Cię ubiegnie... tylko się cieszyć :-p:-D
Czekam cierpliwie. No mam nadzieje, że któraś mnie wyprzedzi i mi fliudki prześle:-D:-D:-D

A jutro sylwester... chyba na czworakach i z termoforem w majtkach!
Ale za to jak oryginalnie ;-)

Cześć babki.
Przeżyłam glukozę.Teraz oby wynik był ok.
Super :-)

cyniczna zrobiłam spaghetti carbonara ale M jak próbował to miał dziwną minę hihi a ja smak straciłam,a co przynajmniej docenią co to znaczy mieć pyszny obiadek;-)
cześć Pikselko
Mniam mniam

Dzieciątko ładnie ułozone, serduszko pięknie bije więc jest ok.
Bardzo się cieszę :tak::tak:

Kingus- a co do Ciebie to moze jeszcze za wczesnie na tesciora? poczekaj kilka dni..
Czekam ale z coraz mniejszą nadzieją:zawstydzona/y:

Pewnie jutro już nie zajrzę dla tego dziś składam Wam życzenia żeby ten Nowy Rok okazał się lepszy. Niech spełnią się Wasze najskrytsze marzenia. I oczywiście szampańskiej zabawy.
szampan.jpg

Witajcie w ten przedostatni dzień w roku,ja sama go spędzam,M pojechał na trening i nieprędko wróci.

Kinguś ja tam wierzę,że będziesz pierwsza.:tak:

Cyniczna oj musisz miec nerwy z żelaza,no niestety początek wspólnej drogi to ciągłe docieranie się,daj M szansę:-):-)

Słodziutka ja mocno wierzę,że ten Nowy Rok będzie dla nas dużo lepszy i łaskawszy niż ten który się kończy i tego nam wszystkim życzę:tak:

dziewczynki mam do Was bardzo wazne pytanie. a wiec w 7 tygodniu ciazy robilam poziom hcg i wyniosl 88188 mIU/mL. widzialam wtedy serduszko i z dzidzia było ok. wczoraj czyli juz w 10 tyg znow powtórzylam badanie i wynioslo 84686 mIU/mL. czy jest to mozliwe aby beta juz zaczeła spadac??? wizyte mam dopiero w piatek i starsznie sie boje ze znow strace dzidzie...

Witajcie.
Asiu widzę że Ciebie ten przeklęty pęcherz też zamęcza. Mnie ostatnio 2 miechy dręczył. Ja chodzę w 2 parach majtek i w pasie na nerki i mi przeszło ale za to jaka się czuję atrakcyjna............ Buuuuuuu...... Dużo o tym dziadostwie czytałam, mój znajomy lekarz kazał mi moczyc dupke w nadmanganianie potasu (m.in.) to tylko 1,70 a naprawde ulga od razu i po kilku razach mi się polepszyło. Ale trzeba uwazac żeby za dużo nie nasypac bo bedziesz świeciła fioletową waginą :-) Bo brałam już furagin, urosal, cipronex i amoksiklaw i nic. A i żurawine piłam i dużo kwaśnego. Ale żurawinę to myślę lepiej bez cukru bo ona ma zakwaszac mocz a tak se myślę że przecież duża ilośc cukru to pożywka dla bakterii...... Może kiedyś siądziemu i jakąś pracę o tym napiszemy?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry