• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam was kochane!
U mnie również bialutko. Jak widzicie po suwaczku nic się nie udało. Głupio zawzięłam się na dziewczynke zamiast po prostu na dziecko na :zawstydzona/y:
Kinguś to teraz zaczynamy razem z nowa nadzieją!
Ja dla zabicia czasu i myśli zaczęłam grac w Ikariam i farmersów. Mój m się ze mnie śmieje. Ale szybciej mi czas zleci do 18 dc. Buuuuuuuuuuuuuu
POZDRAWIAM WSZYSTKIE!!!

cyniczna a jak sprawy z pecherzem? przeszło troszkę?

pysia..szybko minie, grunt to sie przebadać...tak jak pisza dziewczynki...

kingus na własna reke raczej nic nie bierz...

syla a jak u was dzisiaj?

pixellko, pęcherz mi w ogóle nie przeszedł. A najlepsze jest to, że wyniki mam wzorowe!!! Nic nie ma, czyściutko, ale mnie do cholery jasnej piecze!!!! Więc dziś idę do lekarza. Do najlepszego internisty w okolicy, gdyż jak sie okazało mój urolog ma urlop... gdzieś w Maroku...

cyniczna ja robiła testy owu i wychodziły mi kreski tak marne, ze myslałam tez, ze owu nie bedzie hehe...a jednak była...a w dodatku jakos mimo bóli brzucha i braku czasu sie udało :-)....zadziałalismy 16/17dc bo od 14-15dc nie byłam w stanie z bólu wstac z lózka i myslałam, ze juz po ptokach.....

reklama
Czuje, ze mam w sobie teraz tyle siły i determinacji, ze nic nie jest w stanie mnie zatrzymac.
Zrobie co w mojej mocy zeby zajsc w ciaze i utrzymac ją.
Do tej pory tylko rozpaczałam po stracie maleństwa ale teraz nadszedł czas, zeby dalej walczyć i mam nadzieje, ze nie zbraknie mi sił. ;-)
Bardzo się cieszę, że masz tyle siły w sobie to bardzo ważne.
No to walczymy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Witam was kochane!
U mnie również bialutko. Jak widzicie po suwaczku nic się nie udało. Głupio zawzięłam się na dziewczynke zamiast po prostu na dziecko na :zawstydzona/y:
Kinguś to teraz zaczynamy razem z nowa nadzieją!
Ja dla zabicia czasu i myśli zaczęłam grac w Ikariam i farmersów. Mój m się ze mnie śmieje. Ale szybciej mi czas zleci do 18 dc. Buuuuuuuuuuuuuu
POZDRAWIAM WSZYSTKIE!!!
No to bierzemy się do roboty :tak:;-);-)
Ja też rozmyślam czym tu się zająć żeby tak nie myśleć... w czwartek idę na usg zobaczymy czy w tym cyklu pęcherzyki będą chciały rosnąć;-)

kingus na własna reke raczej nic nie bierz...
Już mi przeszło z tym:-) teraz cierpliwie czekam na wizytę u lekarza.
A Ty jak się czujesz??

Nawet nie wiecie jaką siłę dajecie mi do walki :-D:-D:-D:-D Dzięki ;-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry