Pysiu, ja też czekam na II)) Strach, strachem, a nadzieja , nadzieją
)) W końcu każda kobieta (chyba) pragnie trzymać w ramionach swojego slodkiego maleńkiego człowieczka
Bez dwóch zdań;-)
;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pysiu, ja też czekam na II)) Strach, strachem, a nadzieja , nadzieją
)) W końcu każda kobieta (chyba) pragnie trzymać w ramionach swojego slodkiego maleńkiego człowieczka
;-)
Bardzo się cieszę, że masz tyle siły w sobie to bardzo ważne.Czuje, ze mam w sobie teraz tyle siły i determinacji, ze nic nie jest w stanie mnie zatrzymac.
Zrobie co w mojej mocy zeby zajsc w ciaze i utrzymac ją.
Do tej pory tylko rozpaczałam po stracie maleństwa ale teraz nadszedł czas, zeby dalej walczyć i mam nadzieje, ze nie zbraknie mi sił. ;-)

No to bierzemy się do robotyWitam was kochane!
U mnie również bialutko. Jak widzicie po suwaczku nic się nie udało. Głupio zawzięłam się na dziewczynke zamiast po prostu na dziecko na![]()
Kinguś to teraz zaczynamy razem z nowa nadzieją!
Ja dla zabicia czasu i myśli zaczęłam grac w Ikariam i farmersów. Mój m się ze mnie śmieje. Ale szybciej mi czas zleci do 18 dc. Buuuuuuuuuuuuuu
POZDRAWIAM WSZYSTKIE!!!
;-);-)Już mi przeszło z tym:-) teraz cierpliwie czekam na wizytę u lekarza.kingus na własna reke raczej nic nie bierz...

Dzięki ;-);-)