Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

),to najczęściej jest przypadek,coś sie w genach pomieszało źle.Hej,chłop mi wyniki odebrał i są ok,nie mam cukrzycy ani nic
Pysia,ja to już nie pamiętam co robiłam,dawno to było.Na pewno tarczycę,tokso,cytomegalię,prolaktynę (miałam pokarm).Takie ogólne.Kilka razy usg,czy wszystko do normy wróciło,czy sie endometrium ładnie odnawia,czy jest owu.
Ja uważam,że zawsze trzeba zrobić badania przed ciążą,nie tylko wtedy jak coś było źle.Ja miałam "puste jajo" (co za nazwa),to najczęściej jest przypadek,coś sie w genach pomieszało źle.
z reszta wielu badań nie robiłam ale to sie zmieni, Gratuluje dobrych wyników i oby tak dalej

jak tam Mikołaj po sankach.....??/?? mój zachwycony jak zawsze śniegiem.....

a ztym chłopcem to nie trafiłam,,,,
wy
glądasz tak ślicznie,,że dlatego takie typowania

aż miło popatrzyć......

irl..... cieszę się,żeu ciebie wszystko ok,, zmaleństwem///////
jak córki juz wiedzą.....??
,,,,,, co u CIEBEI,,,???? mam nadzieję,żędla CIEBIE TEN ROK TEZ BĘDZIE OWOCNY.... i lepszy,,, problemy niech zostaną w starym roku....