• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Anesto - uspokój się, denerwowanie się szkodzi dzidzi. To już 35 tydzień ciąży. Do jakiej poradni idziesz?? Na pewno będziesz musiała przejść na dietę cukrzycową. Co gin na to? Cukrzyca to nie tragedia. Od kiedy masz tą cukrzycę?

reklama
Magdalenka od kiedy to nie wiem dziś pierwszy raż miałam robiony cukier bo 15.01 na usg dziecko wyszło że jest trochę za duże. Na czczo wyszło 89 a po obciążeniu 195. Jestem załamana ale trzymam się ze względu na M żeby go nie przestraszyć.

Hello wszystkim. Wiedziałam że to tak pięknie nie będzie. Jestem w 35 tygodniu ciąży i prawdopodobnie mam cukrzycę boję się jak cholera, Może któraś kiedyś miała i wszystko dobrze się skończyło? Boje się o dziecko bo komplikacje ponoć mogą być straszne. Idę dopiero w po niedziałek do poradni. Błagam pomóŻcie bo się zapłacze.:-(

Anesto, nerwy w konserwy i.... wiesz co dalej.
Rybcia, to ja Cię pocieszę, z cukrzycą da się żyć!!! Ja trzymam dietkę cukrzycową i naprawdę nie jest źle, wyniki dzięki temu mam w normie, fakt faktem trzeba się kłuć 4 razy dziennie, zeby sprawdzić poziom cukru w krwi, ale do tego też można się przyzwyczaić.
No i zapraszam Cię na wątek cukrzycowy, tam możesz sobie trochę poczytać o dietce i jak masz jakieś pytania, to zawsze ktoś Ci udzieli odpowiedzi:-)
A tutaj masz link:
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/cukrzyca-ciazowa-21291/index18.html

Nie uciekła, tylko net mi się zawiesza. Ja się Mirka strasznie martwię że dopiero w 35 tygodniu dowiedziałam się o tym boje się że dziadzia urodzi się chora. Naczytałam się już internetu i jak to bywa zapamiętałam tylko te straszne rzeczy. Poza tym dopiero w poniedziałek idę do poradni. Boję się straszliwie o baby,

skad sie bierze wogole ta cukrzyca ciazowa?

dziewczynki napiszcie co sie dzialo z Syla i Andzia bo zauwazylam ,ze pisalyscie ze dobrze ze juz w domu.Syla widzilam,ze w szpitalu byla z krwawieniem tak?napiszcie cos wiecej co u nich,a Andzia?

Aga masz bleee?Duzo?? a na pocztaku nic nie czulas pamietasz hehe?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry