• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam się. Mąż ukradł mi kompa a ja oglądałam nasze zdjęcia :-D

Anesto witaski miłe. Nie nerwuj się. Wiem łatwo mi się mówi. Ale to nie wyrok i nie musi to oznaczać nic strasznego. Zreszta Mika już Ci napisała. A swoją drogą miałaś być tutaj często od 30.12 a Ty co na urlopie od BB :wściekła/y::-D:tak:;-):-)
Krzyczałam i krzyczałam za Tobą...

Marzenko jestem już kochana. Mąż śpi?? Taaa jak do 3 chce siedzieć to musi mieć skądś siłę

Mika buziaki dla Ciebie i Adrianka

Martuś jak napisała Mika z Andzi wszystko OK. Miała amiopunkcję. Czekamy na wyniki.A z Sylwią i Kasią już wiesz;-)

reklama
Zmykam się wykąpać i potem do spania, bo mam w planie jutro wcześniej wstać i na 9 do kościoła a potem na giłdę na małe zakupy, mam nadzieję, że mi się uda, bo ostatnio o 9 to ja dopiero wstaję:-D

Dziewczynki Buziam Was w czółka i do juterka!!!!!!!!!!

ona to poczekamy ...najwazniejsze ze jest ok Wczoraj ogladalam usg mojego synka to taki piekny widok ...

edytko aj widzisz co ja mam ostatnio z tym moim M ....gra i mnie zaniedbuje hihi

reklama
o magdalenko widze ze i ciebie meczy hiperplolaktynemia

Mam hiperprolaktemię czynnościową ale nie mam bardzo wysokich wyników - od wczoraj mam bromergon 0,5 tabletki wieczorem. W poprzednią ciążę zaszłam po tym jak leczyłam torbiele (2 cykle plastrów), później cykl na duphastonie - i w następnym się staralismi i się udało. Teraz zobaczymy jak będzie bo jak już pisałam ostatnie cykle miałam bezowulacyjne. Praqwda jest taka, że nie ma co gdybac bo wczesniej nie robiłam aż tylu badań i nie wiem jak przedstawiała się moja sytuacja hormonalna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry