• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
moja pierwsza ciaza (odczucia) wszystko ok ...przeciez nie ja jedna jetem w ciazy
druga wszystko bedzie ok tylko tyle ze urodzilam wczesniaka trza bedzie bardziej sie oszczedzac ....jednak poronienie cos nie do pojecia ...jak to co sie stalo nie wiedzialam do konca co to znaczy (MYSLI ) chyba jestem jedyna ktora to spotkalo ....slowa lekarzy ze tak sie zdarza ....ok i w to wierzylam
ciaza 3 strach przed kazda wizyta w kibelku sprawdzanie ...jednak jest krew powtorak tego koszmaru ale wierze przeciez wtedy to przypadek ...jednak sie mylilam ...

tak jak i ja Marzenko. Wierzę że kiedyś udac się musi. Gdybym nie miała mieć dziecka to po co byłyby te "ciąże"?? Bóg mógłby oszczędzić mnie i mogłabym być bezpłodna i nie przeżywać tego koszmaru. Myślę że w tym jest jakiś sens. Ale jak pisałam już wiele razy my jesteśmy czasem za malutcy by dojrzeć w tym wszystkim głęboki sens.
Koniec gdybania. Co ma być to będzie. Przecież każdy z nas ma swój krzyż który jest w stanie unieść.

reklama
moj M widze ze bardzo pragnie maluszka Nawet teraz jak ja wiedzialam on (nie) ale niech tak pozostanie nie chce go dolowac ...bo widze ze ta chec jest u Niego silniejsza ode mnie
zyczenia Bozonarodzeniowe stoja mi w oczach ...zyczenia dzidzi

dokladnie dziewczynki moje kochane
buziam na dobranoc moj czas sie konczy M wstaje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry