slodziutka_e
Fanka BB :)
Fajne babki z Annek. Mam dużo koleżanek Ann (miałam najlepszą psiapsiólkę Anie..) super babki. Jajcary jak nic
;-):-) teraz już wiem czemu nie widziałam buzi JEJ 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Mireczko-mam do ciebie pytanie czy Ty codziennie badasz sobie mocz paskami na stęzenie glukozy i ciał ketonowych? Pytam bo u mnie od 2 dni stężenie ciał ketonowych jest WYSOKIE, dzwoniłam już do diabetologa ale powiedziała że nie ma się czym martwić, zobaczymy wizytę mam we czwartek, alejak byś coś wiedziała to mi napisz.
.
Ale to dla maluszka, więc tylko sama radośc:-) Dzisiaj wogóle jestem zadowolona bo w końcu doszedł do mnie termometr zamówiony na Allegro, czekałam na niego 2 tygodnie, ale nie mogę mieć pretensji do sprzedającego, bo pisał ze ma opóźnienia w wysyłkach, potem przysłał mi meila a na koniec jeszcze zadzwonił, czy ma wysłać, więc był ok. A na dniach ma przyjść wózek, już tak mało zostało do pokupowania, aż mi dziwinie, bo niedawno nie miałam jeszcze żadnych rzeczy:-)

Mam zamrożone własnej roboty to sobie odgrzeję w któryś dzień, własnie w ten w którym będe miała lenia
Uwielbiam gołabki...mniam.. ale póki co ziemniaki wygrały bo dawno nie robiłam ;-)

;-):-)

;-):-) jak miło.
nic a nic 

dla mnie przerażające bo już pisałam wiele razy nie cierpię prasować 

... ale pewnie dla maluszka to co innego...

mi chciał podetrzeć jeśli by była taka potrzeba...widział krew, skrzepy itp ehhhh naprawdę stanął na wysokości zadania.