• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Zmykam dziewczynki... musimy iść załatwić pewną sprawę...

Trzymajcie kciuki :zawstydzona/y:

Buziale dla wszystkich dzielnych kobitek.

Wszystkie nie wymienione przeze mnie panie całuję w czółko i przepraszam.. ale starość nie radość i pamieć zawodzi :szok::-D:tak:;-):-):blink::rofl2:

Paaaaa do wieczorka!

reklama
Witam, ja po wizycie lekarz bardzo rzeczowy obejrzał i dał skierowanie na USG, mam zrobić zaraz po @ i zobaczymy co dalej, powiedział ze musi sobie dobrze obejrzeć macicę bo może są jakieś zrosty po cc i dlatego się nie udawało, obejrzy sobie jajniki i sprawdzi drożność jajowodów to na tyle...
Selenko to chyba jutro będziemy oglądać zdjęcia, Syla czekamy na wieści...
Wszystkie inne pozdrawiam
Edi kochana jesteś...

Słodziutka - gdyby ta pizza była kupna to może bym się zastanawiała ale ja ją własnoręcznie wyrabiałam i kupiłam świeże składniki. Tak dla pocieszenia dodam, że my PCO-wiczki powinniśmy być na diecie niskowęglowodanowej:zawstydzona/y: Ciężko mi to wychodzi... Do tej pory naszym głównym pożywieniem był makaron...mniam

Padme - trzeba mieć nadzieję.

Szafirku - dobrze, ze gin rzeczowy

Wiec czekamy na wyniki.I smacznej kolacyjki życzę i udanego wieczorku.
Zobaczymy czy dziś meżulek odbierze;-) Stwierdziłam, że otworze je dopiero w sobotę żeby nie psuć sobie humoru na koniec tygodnia :tak:

Ja w końcu ok. Staram się nie myślec za dużo. Gram dużo w necie, brat mi pomaga i już dziś grabiłam, ha, ha!!!
Mi M kupił grę "Stronghold"- twierdza taka strategiczna a jak czas pochłania;-)

Muffy bardzo mi przykro... przytulam mocno

Dziękuje serdecznie za odpowiedzi:-)
9 lutego mam wizytę i od @ będzie 7 tydzień, więc powinno być widać....strasznie się boje, bo co jeśli serduszka jeszcze nie będzie???
Nie martw się na zapas. Trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze i tak będzie. Mocno trzymam kciuki:tak:

czuje sie nadal okropnie, najgorsze są nocne wymioty, no ale wytrzymamy...
A od kiedy masz takie wymioty, ogólnie mdłości? Kiedy się zaczęły tak pytam z ciekawości.

chyba nieśmiało się do Was podłączę. Po 6 miesiącu starań zobaczyłam dziś rano dwie kreseczki. Na razie nie mogę w to uwierzyć i generalnie boję się zbytnio nakręcać...
Po cichutku gratuluję :tak::tak::tak::-)

Jutro będę piekła torta z bita śmietaną, bo moja mama kończy dzisiaj 50 lat, a w sobotę robi imprezkę, a tort, to będzie niespodzianka, ach, jak ja lubię piec torty dla rodzinki:-)
Mniammmmmmm ;-) ale mi ochoty narobiłaś :tak:

Narazie zmykam pozniej napisze co u mnie.... Prosze piscie powoli i mało bym miała jak najmniej do nadrobienia;-)
;-);-)

Padme spokojnie, może warto powtórzyć usg na lepszym sprzęcie. Trzymam kciuki.

Szafirek o to widzę, że lekarz poważnie podszedł do sprawy, super

Mircia jak tak lubisz piec torty to ja poprosze jeden na 1 kwietnia :DDDD:-D:-D:-D
Kingus jak tam dzisiaj samopoczucie???:rofl2:
widze ze jestes z wawy moge wiedziec do jakiego lekarza chodzisz??
bo mi kumepla dala namiary na dobrego jeszcze u niego nie bylam bo na razie musze 2 tyg czekac bo wtedy zrobie se badanie tsh i wtedy sie do niego wybiore :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry