• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześc Dziewczynki....
Muffy...tule Cię bardzo mocno ,tak bardzo mi przykro....
Lanselotka...i ja przyłączam się po cichutku do gratulacji.....
Padme..trzeba wierzyć ...trzymam kciuki....
Selenko...czekam na wieści po wizycie no i za jutrzejsze usg....nie stresuj się kochana...ja wiem,że będzie dobrze...
Gabi...slicznie wyglądasz....
Edytko....eh Ty wiesz co chciałabym Ci powiedzieć....
Szafirek...cieszę się,ze ginek taki rzeczowy,trzymkaj się ......
Carri...dziękuję....
Mirka..no no cóż za zdolności kulinarne.....
Syluś...trzymam kciuki....

Muszę przyznać ze dzis juz lepiej u mnie..zaczynam czuć ze zyję...hihi...moze teraz bedzie juz dobrze....oby....

Pozdrawiam Wszystkie Babeczki......

Właśnie poczytałam, dużo ma b. dobrych opinii.

niom
dr Maj jest spoko zlecil mi kilka badan ale nie zlecil tarczycy sama wpadlam na to zeby sobie ja zrobic wiec juz troche stracilam do niego zaufanie wiem ze moze to dziwne no ale podobno badanie tarczycy jak sie poroni jest bardzo wazne
wiec teraz pojde do dr Nieżurawskiego mam nadzieje ze bedzie spoko :)

cześć dziewczyny

Mireczko jeszcze raz dziękuję za informacje.
Kinguś czekam z niecerpiwością na wiadomość...., a ja uwielbiam szpinak:-)
Aga AJ bardzo się cieszę że się dzisiaj lepiej czujesz oby tak dalej ( słoneczko zawsze wychodzi dla każdego tylko nie o tej samej porze)
Słodziutka jak ja jestem to ciebie nie ma i tak w kółko;-);-);-)
Wszystkie iewymienione dzewczynki serdecznie pozdrawiam

U mnie dzisiaj bardzo leniwie nic się nie chce robić:tak::tak::tak:
Nawet na obiad pizze zamówiłam.
Posiedziałam troszke w internecie znalazłam informację że Encortolon ( który przepisał mi gin) jest zabroniony w ciązy:szok::szok::szok: Oczywiście najpierw się przeraziłam ale potem stwierdziłam że mój lekarz nigdy by nie skrzywdził mojej fasolki i napewno ten lek jest potrzebny skoro mam go brać. I tak to sobie bedę tłumaczyć:tak::tak::tak:

A i zapomniałam wczoraj dostałam mandat, nic sie nie udało pana policjanta zagadać twardy był jak skała:-D:-D:-D

Padme tak mi przykro :-(....Wiem ze jak juz dwa razy sie poroni , nadzieja sie ulatnia. Jednak tutaj sa dziewczynyktore poronily nawet dwa razy a teraz sa juz prawie na mecie... Takze musisz byc dzielna i sie nie poddawac ....Ja straciłam swe dziecie w 25 tygodniu i do dzis nie znam przyczyny:-(.... Prawdopodobnie dziecina udusila sie pepowina Ale nie jestem do konca pewna czy tak było na 100%:-( ...
Panika, panika ale w koncu Ci sie uda - zobaczysz Teraz musisz uzbroic sie w cierpliwosc a potem jak tylko bedzie mozliwe to wziasc sie za staranki.... Forum jest po to by sie wyzalic jak jest zle itp.... Bo swych emocji swego bolu nie mozna miec tylko w sobie ....... Ale mimo wszytsko dopóki to lekarz nie potwierdzil powinnas miec ciagle NADZIEJE !!!!!!

Mircia no fakt ty z ta cukrzyca nie mozesz nic slodkiego ....oj jak ja Ci wspołczuje.....

Słodziutka ja tak jak ty ..... dzis za duzo zupy zrobiłam Nic bedziemy jesc jeszcze jutro:tak: a moze i na pojutrze sie jeszcze trafi;-) Co tam u mnie???.... Nic .

Posprzatałam zajełam sie zwierzakami i męzem i mam troszke czasu na BB.... Wczoraj maz byl u lekarza no i L4 ma... Rozchorowal mi sie.... W nocy miał bardzo duszacy kaszel ehh oby dzis to sie nie powtórzyło. Tak sobie mysle i wiecie co nie moge sie juz doczekac wakacji i tych staranek ....A tak jeszcze z innej beczki - Dzis mam jeszcze w planach zadzownic do goscia w sprawie remontu który chcemy zrobic po swietach ...... by miec potem juz z głowy wszelkie remonty

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry