Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czy to sie kiedyś skończy???...byłam na ponownym USG...odebrałam wynik krwi i co...dwóch lekarzy zrobiło usg i powiedziało że trudno im się mnie leczy...bo...jestem przypadkiem nie książkowym...co to znaczy...najlepiej wyrzucić na śmietnik...pewnie...beta spadła do 200 i też im się to nie podoba...kazali wstrzmać się do kolejnego piątku...a...do tego czasu skonsultują się czy nie potrzebna będzie histeroskopia...nie wierze już w lepsze jutro...mam totalnego dola...znowu wiszę w próżni...sami nie wiedzą co jest...rzucają hasła a ja robie coraz to większe oczy...dziś usłyszałam...mięśniaki...fragmenty tkankowe...skąd się to diabelstwo bierze??...być może trzeba będzie otwierać kanał syjki macicy i zobaczyć co się dzieje...
...krzepiące prawda???!!!
Zapłaciłam 85 zł za balejażyk, obcięcie i modelowanie, to chyba nie za drogo:-)Batonik24 liczyłam ,ze Twoje wiesci beda bardziej optymistyczne.Ale zobaczysz bedzie dobrze bo przeciez musimy dac rade.Aczkolwiek ja dzis normalnie mam dosc. Kurcze sama jestem z tym nikt mi nie mowi co i jak a jak sie pytam to mowią narazie wazne jest zbic Bete i jakies glupie teksty.ehhhhh mam dosc![]()
w zasadzie to sama też na to liczyłam
w zasadzie to sama też na to liczyłam
![]()