• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
cześć kochane moje, co słychać, widzę, że dużo z tego co tu czytam. A mnie po tym zabiegu bolał w nocy brzuch, tak mnie pokłówało trochę :-(, a teraz to mnie ciągnie brzuch, a w ogóle to pozdrawiam was serdecznie i gratuluję sukcesów, a porażki trzeba chyba zignorować :sorry2:

to chyba normalne ale podoba mi sie Twoja postawa,trzeba dzialac dalej

ola15: inaczej to chyba by człowiek zwariował, ja sobie wytłumaczyłam tak: mój organizm nie był gotów na przyjęcie dziecka, więc moje dziecko "wróciło" do nieba i czeka, aż ja będę gotowa, żeby sobie mogło spokojnie urosnąć w tej mojej bolącej macicy. Tej wersji się trzymam, jest mocno naciągana i chyba trochę szalona, ale bardzo mi pomaga, bo skoro wierzymy, że dusza jest od poczęcia, to znaczy, że była i teraz czeka, aż szanowna mamusia - czyli ja - łaskawie wyzdrowieje z ciągle chorego gardła i będzie przygotowana, żeby dać nowe życie, co wcale nie jest takie proste.

ruda nie wiem co to może byc

Agniesia... najważniejsze to właśnie myslec pozytywnie :tak:

Iza jak bedziesz miala chwile to podaj ten przepis bardzo ładnie prosze :-D

a ja dzisiaj zaczynam z M szaleństwa starankowe... bo tak serio to nie wiem kiedy będę miala dni płodne wiec nie chce ich przegapic :-D;-)

reklama
już wiem jak mozesz zalaczyc...
jak dajesz odpowiedz... tam na gorze w masz taką ikonkę spinacza do papieru...klikasz w nią wybierasz odpwoeidni plik i zalaczasz przy odpwoeidzi...:-)

jakos chaotycznie napisalam :-D:szok:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry