• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam dziewczynki:tak:
Nadrobiłam produkcję bo od wieczora troche tego było:tak:

Anetka ale masz świetnego papuga:-D ja mam nimfę i to bardzo zlośliwą
Marti dzisiaj już z moja głową lepiej, dzięki;-)
Ola15 i ruda85 mnie też często pobolewa prawy jajnik

Kasiulka03 witaj zapalam (*) dla twojego aniołka:-(

Mój M dostał pracę :) Ciężką i za małe pieniądze, ale lepsze to niż nic... Ale kotka, która zarezerwowaliśmy w schronisku nie chce jeśc i nie możemy jej jeszcze zabrac :( Jeszcze nie jest do końca nasza, a ja już się o nią martwię bardzo, ale mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

Czesc Magda :-)

dziekuej za komplement :-) moj to jest upierdliwy papug... mam psa który wogóle nie żebra o jedzenie... za to Gringo nadrabia za dwóch... jak cos jemy to najpierw przylatuje na ramie a jak nic nie dostanie to leci na ławe i kradnie z talerza... ostanio kawałek kurczaka ukradł... kanibal jednen:szok:

Iza... wysłałam Ci na pm maila ;-)

reklama
Czesc Magda :-)

dziekuej za komplement :-) moj to jest upierdliwy papug... mam psa który wogóle nie żebra o jedzenie... za to Gringo nadrabia za dwóch... jak cos jemy to najpierw przylatuje na ramie a jak nic nie dostanie to leci na ławe i kradnie z talerza... ostanio kawałek kurczaka ukradł... kanibal jednen:szok:

Iza... wysłałam Ci na pm maila ;-)

hahaha :-Dskad ja to znam, moj papug je wszystko oprócz tego co powinien, ale najbardziej lubi gotowane ziemniaki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry