• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
kurcze... i juz po diecie :-):-D:szok:

Iza... to jest tak ze papuga powinna jak najczesciej przebywac poza klatka... to sa ptaki które bardzo cenia sobie towarzystwo człowieka. Jezeli ma sie jedna papuge to na prawdę trzeba poswiecac jej wiele czasu. Z klatki nie czuc... ja myje raz na tydzien i nic nie smierdzi. Za to "troszkę" smieca... ja nie mam dywanów (wlasnie m.in. ze wzgledu na ptaki) takze zamiatam ze dwa razy dziennie pod klatka. ale sa tez klatki ze specjalnymi zabezpieczeniami. Moj papug odkad zostal sam to w sumie caly czas lata jak jestesmy w domku... ostatnio jak byli znajomi a siedzielismy w kuchi to cala impreze przesiedzial z nami :-D
Najwazniejsze jest to aby jezeli ktos sie zdecyduje wziasc ptaka najlepiej prosto od hodowcy...MŁODEGO który jeszcze nie zdziczał wsrod dorosłych papug...
my wzielismy Gringa jak jeszcze byl nie całkiem opierzony... karmilismy go (zwalniajac sie ze studiow) co 3-4 godziny ze strzykawki bo jeszcze samodzielnie nie umial jesc. Dlatego teraz jest mega oswojony i pięknie gada :-)

łooo... ale sie rozpisalam :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry