M
modroklejka
Gość
słodziutka...trzymaj sie....moze nie bedzie najgorzej....wiem ze łatwo sie mówi,ale znam takie dziweczyny które przelezały wszpitalu 9 mc!
moze bedzie dobrze....
moze bedzie dobrze....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tolka - teraz pisze już tu...Super że jesteście w domu, i że wszystko na dobrej drodze..., ale czuprynę Patryczek ma nieziemskądziewczyny dziękuje za gratulacje i za dobre słowo :-)
Miroslava1979 - dziękuje za słowa otuchy i tą dobra wiadomośćnasz Patryczek nie ma wogóle przegrody między komorami i nigdy Mu tego nie naprawią :-( muszą Mu przełożyć żyły i tętnice płucną żeby mógł w miarę normalnie funkcjonować
jezyk - :-)
Oleczko - już dawno Patryczek ucałowany od tak fajnej cioci :-) ;-)
pozdrawiam wszystkie dziewczyny :-)
Tolka - synus sliczny, rzeczywiscie czuprynke ma ze hej. Moja 17-miesieczna coreczka ma dopiero taka. Po urodzeniu stopniowo tracila wloski i potem dlugo nie chcialy rosnac. Ruszylo sie troche dopiero jakies 2 miesiace temu.
Nie wiem co sadzic, czuje sie troche podejrzanie, bo w 28 dniu cyklu, gdy powinna sie pojawic miesiaczka, mialam tylko lekkie brazowe plamienie i to wszystko. Boje sie robic test i isc do lekarza. Tu i tam mnie pobolewa i ciagnie podbrzusze i temperatura jest podwyzszona. Czyzbym...?