• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

słodziutka...trzymaj sie....moze nie bedzie najgorzej....wiem ze łatwo sie mówi,ale znam takie dziweczyny które przelezały wszpitalu 9 mc!
moze bedzie dobrze....

reklama
dziewczyny dziękuje za gratulacje i za dobre słowo :-)

Miroslava1979 - dziękuje za słowa otuchy i tą dobra wiadomość :tak: nasz Patryczek nie ma wogóle przegrody między komorami i nigdy Mu tego nie naprawią :-( muszą Mu przełożyć żyły i tętnice płucną żeby mógł w miarę normalnie funkcjonować :tak:

jezyk - :-)

Oleczko - już dawno Patryczek ucałowany od tak fajnej cioci :-) ;-) :tak:

pozdrawiam wszystkie dziewczyny :-)

Tolka - teraz pisze już tu...Super że jesteście w domu, i że wszystko na dobrej drodze..., ale czuprynę Patryczek ma nieziemską :)

Witajcie dziewczyny,

Troche mnie tutaj nie bylo. Bylam z rodzinka na malym urlopie i dostep do sieci byl ograniczony. Ale juz nadrobilam zaleglosci i poczytalam, co u Was. Dobre wiesci przeplataja sie ze smutnymi.:-(
Przykro mi, ze dolaczaja nowe dziewczyny po stracie. Trzymajcie sie i nie poddawajcie!
Gratulacje dla Tolki i Joasi! :happy:Tolka - synus sliczny, rzeczywiscie czuprynke ma ze hej. Moja 17-miesieczna coreczka ma dopiero taka. Po urodzeniu stopniowo tracila wloski i potem dlugo nie chcialy rosnac. Ruszylo sie troche dopiero jakies 2 miesiace temu.

Slodziutka - a moze jeszcze nie wszystko stracone? Plamienia moga sie zdarzyc, i czesto, o ile nie jest to swieza jasnoczerwona krew, nie oznaczaja najgorszego. Tego ci bardzo zycze i trzymam kciuki!

A co do mnie to nie dostalam drugiej miesiaczki. :baffled:Nie wiem co sadzic, czuje sie troche podejrzanie, bo w 28 dniu cyklu, gdy powinna sie pojawic miesiaczka, mialam tylko lekkie brazowe plamienie i to wszystko. Boje sie robic test i isc do lekarza. Tu i tam mnie pobolewa i ciagnie podbrzusze i temperatura jest podwyzszona. Czyzbym...?
Pierwsza miesiaczke dostalam 33 dni po poronieniu, a wlasciwie liczac od poczatku krwawienia, ktore przerodzilo sie w poronienie. Teraz mija juz 35 dzien i nic. Przedtem mialam cykle regularnie co 28 dni. Boje sie i chyba odczekam jeszcze troche, zanim zaczne dzialac, by nie robic sobie zludnej nadziei.

Asia

MORDOKOLEJKO a u jakiego lekarza w poznaniu byłaś? ja jestem z poznania i własnie sie zastanawiam nad zmianą lekarza, mojego kolegi z pracy zona chodzila obie ciąze do ordynatora z Polnej i nie wiem czy sie do niego nie wybiore...

dziewczyny a co wam mówia lekarze, ze kiedy mozna sie zacząć starac? bo mi najpierw powiedzial ze po pół roku a przynajmniej po 3 pełnych cyklach!! a widze ze staracie sie juz po 2 @ ??
co lekarz to inna opinia:-( juz sama nie wiem

SŁODZIUTKA- mysle o Tobie cieplutko i wierze ze bedzie dobrze, moja siostra tez na samym początku lezala w szpitalu bo plamila a potem znowu w 3 miesiacu i zawsze wtedy gdy był termin @ więc musi byc ok:-)
trzymamy tu za Ciebie kciuki!!

MAMAFLAVI nie stresuj sie :-) uszy do góry:-) tylko czy to nie za wczesnie na ciaze? bo ja juz sama nie wiem
moze mi tak lekarz powiedzial bo ja urodzilam w 24 tyg. no i ciaza byla juz mocno zaawansowana wiec moze mój organizm dłuzej potrzebuje na regeneracje...

reklama
MORDOKLEJKO a jeskli chodzi o poród z siostrą to fajna sprawa:-) 2 lata temu bylam z siostrą przy porodzie do samego konca, czegos takiego nigdy nie przezylam!!! bylam wykonczona jakbym to ja rodzila:-)
ja niestety rodzilam sama naszego Aniołeczka bo mąż nie zdążył dojechac a poza tym napewno by mu niepozwolili byc, w koncu to byla tragedia a nie szczęsliwe rozwiazanie....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry