slodziutka_e
Fanka BB :)
Jednak te bóle były przepowiadajace @. A lekarz jakby zrobił usg to by Ci powiedział że @ się zbliża
Witaj Haniu nocna!
Witaj Haniu nocna!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej Olu:-) nie mogę już dłużej zostać bo mnie zwolnią, już szef mi dziure w brzuchu wierci, mam nadzieję ze teraz już wszystko będzie zaplanowane i w przyszłym roku jak wrócę to zrobię wszystkie badania i jak bedzie ok to dopiero zacznę starania![]()
Po 3 dniach to chyba troszkę za wcześniej bo test ma sens jak jajeczko zagnieździ się w macicy. Wiem, że trudno czekać, ale myslę, że 6-7dni to minimum. Ja w ciąży straciłam mnóstwo kasy bo za wcześniej chchiałam wiedzieć a testy wychodziły negatywne. Dopiero po kilku dniach wyszły IIeh... no właśnie z tym mysleniem to jest różnie... staram sie nie nastawiac zbyt optymistycznie...zeby nie przezyc zbyt drastycznie rozczarowania gdyby nie wyszło... ale to jest trudne... i juz wczoraj sobie pomyslalam że 1 kwietnia... zrobie test... podobno 3 dni po zapłodnieniu wychodzi II jesli sie udalo... ale nie wiem na ile to prawdopodobne... a jesli wyjdzie I to nastepny zrobie juz jak @ bedzie sie spozniac...
trudno nie wierzyc...i nie myslec pozytywnie...
Ty kochana to zawsze wszystko wieszJednak te bóle były przepowiadajace @. A lekarz jakby zrobił usg to by Ci powiedział że @ się zbliża
Witaj Haniu nocna!
co my byśmy bez Ciebie zrobiły

rozumiem
ale w Anglii są polskie kliniki i może tam mogła bys porobic badania?[/quote
szczerze powiem że nawet o tym nie pomyslałam, musze to sprawdzić:-)
Nie zdążyłam doczytać a odpisałam na bieżąco bo potem zapominam co komuHaniu nocna tak samo pisałam własnie.. że trzeba poczekać bo od zagnieżdzenia kilka dni dopiero organzim wysyła podwyższony poziom tego hormonu i daje znac o ciąży.