• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A dzisiaj przyszło pismo z sądu i okazało się, że jeszcze nie koniec bo szef owszem wypowiedzenie cofnął, ale wyparł się, że dzwoniłam, że nie przyjdę i stwierdził, że informował mnie, że cofnął wypowiedzenie ( co jest NIEPRAWDĄ) i w związku z tym chce zwrotu kosztów radcy prawnego. Popieprzony świat. O 14 dzwonię do sądu,żeby się dowiedzieć co mam dalej robić.

Kutas chce sie zemścić! Nie daj się Haniu bo to palant.Ale faktycznie warto Go teraz wykorzytać na maksa ze zwolnieniem itp. Byle by tylko kase wydrzeć od dupka. Ciekawe co w sądzie powiedzą. Czekam na 14...

Moze je wywołamy tutaj :). Uciekam pod prysznic, bo ja dzis jeszcze z łóżka nie wstałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, a potem zrobie pyszny obiadek dla M:-):-):-):-):-).
Pa Kochane

Sylwia dziękujemy za wieści. WIem że dilajla z pewnych względów..wiec nie namawiam. Rozmawiałam z nią ostatnio i z jej M hihihi

Madziu 26 zmykaj się położyć.. odpocznij.. paaaa

Allaaaa to miłego prysznicowania.

Ja też zmykam buziam wszystkie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry