• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć dziewczynki, znowu nie nadrobiłam zaległości, bo tyle naprodukowałyście, że szok normalnie. Ja od niedzieli już w domu jestem. Z jednej strony się cieszę, a z drugiej strasznie tęsknię za Julką. Przez część drogi aż ryczałam, jakoś nie mogłam się powstrzymać. Na szczęście tata z Julką przyjeżdżają do nas na święta, a to już niedługo. Nie miałam kiedy się odezwać, bo w chacie sajgon, stolarz zrobiła nam szafę i teraz jesteśmy w trakcie przepakowywania rzeczy z kartonów do szafy, już niewiele zostało i mam nadzieję, że dzisiaj to skończymy, bo już mnie cholera bierze, jak patrzę na ten syf..

Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze. Pozdrowienia dla Was wszystkich!

reklama
Witaj Also!!!
A ja tu od wczoraj nawołuję Ciebię! Dobrze, że się odezwałaś i że u was wszystko w porządku. Ja sie dziś dowiedziałam, że płytki wzrosly i nie muszę na razie iść do szpitala:-):-):-):-):-)Ostatnio na szkole rodzenia zwiedzaliśmy porodówki i jestem bardzo zadowolona, wyglądają super:tak:. W kazdej sali jest prysznic, worki sako i piłki. Myślę, że wybór szpitala w Wejherowie okaze się trafny. Jednak uświadomiłam sobie, że to już tuz tuż i trzeba porządnie zabrac się za szykowanie wyprawki:tak:.Jak u Ciebie przygotowania??Ja mam pare ubranek i posciel:szok::szok::szok:, a tyle rzeczy jeszcze brakuje!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry