Anetka83
zbyt wiele...
Kurcze gram w RMF FM ale jakoś nie chcą do mnie zadzwonić dranie ;-)
he... ja gralam... ale tez nie chcieli do mnie dzwonic
wiec sie obrazilam i juz sie z nimi nie bawię ;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kurcze gram w RMF FM ale jakoś nie chcą do mnie zadzwonić dranie ;-)
wiec sie obrazilam i juz sie z nimi nie bawię ;-)I jak po wizycie?hej dziewczynki
u nas zima ale słonko świeci od rana choć z dla widac juz chmury
na 15,25 mam wizyte u profesorka, nie moge sie doczekac!!!
dziś spalam dosyc długo, mój mężus w nocy tak wierzgał nogami ze przewrócił stolik na którym stał laptop ( na szczescie jego słuzbowy hehe),no i runął na podłoge z hukiem, zerwalam sie jak oparzona a spalam obok w pokoiku, omało zawalu nie dostałam!!! on tez;-)
he... ja gralam... ale tez nie chcieli do mnie dzwonicwiec sie obrazilam i juz sie z nimi nie bawię ;-)

Wróbelku, strasznie Ci współczuję, nieźle Was koleś wyrolował. Niestety nie mamy czasami wpływu na takie sytuacje.
Aga_Irl cieszę się, że z dzidzią wszystko ok. to czekamy na kolejne wizyty.
Alutka, cieszę się, że wyniki Twojego taty są dobre. Kamień z serca.
Anetka, fajne te jaszczury, chociaż ja osobiście to bym się raczej nie zdecydowała.
Mordoklejka, trzymamy kciuki!
A ja wczoraj się pokłóciłam z M o pierdołę i pół wieczoru ryczałam. Dzisiaj już się pogodziliśmy, ale i tak mi smutno jest. Podobno jestem nie do zniesienia i wszyscy mi ustępują. A ja mam wrażenie, że do tej pory to ja wszystkim ustępowałam i za bardzo dałam sobie wejść na głowę i teraz raptem wszystkim to nie pasuje. Trochę to zakręcone, ale mam już dość uśmiechania się do wszystkich naokoło i tolerowania niektórych. Dobrze, że Was mam to mogę sobie chociaż pomarudzić.
Dzisiaj o 18:30 mam wizytę więc proszę trzymajcie kciuki.[/quote
Trzymam mocno kciuki![]()
a jamam na obiad pierś z kurczaka duszoną z boczniakami w sosie smietanowym,pycha i do tego makaron taki bawarski
:-)
also trzymam kciuki
Danulka graj graj ty masz szczęście:-)![]()