Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dla mnie taka zupka to za mało dlatego musiałam się dopełnić bułeczką z serkiem i kurczaczkiemTylko? pychotka mniammm![]()

Wróbelku, strasznie Ci współczuję, nieźle Was koleś wyrolował. Niestety nie mamy czasami wpływu na takie sytuacje.
Aga_Irl cieszę się, że z dzidzią wszystko ok. to czekamy na kolejne wizyty.
Alutka, cieszę się, że wyniki Twojego taty są dobre. Kamień z serca.
Anetka, fajne te jaszczury, chociaż ja osobiście to bym się raczej nie zdecydowała.
Mordoklejka, trzymamy kciuki!
A ja wczoraj się pokłóciłam z M o pierdołę i pół wieczoru ryczałam. Dzisiaj już się pogodziliśmy, ale i tak mi smutno jest. Podobno jestem nie do zniesienia i wszyscy mi ustępują. A ja mam wrażenie, że do tej pory to ja wszystkim ustępowałam i za bardzo dałam sobie wejść na głowę i teraz raptem wszystkim to nie pasuje. Trochę to zakręcone, ale mam już dość uśmiechania się do wszystkich naokoło i tolerowania niektórych. Dobrze, że Was mam to mogę sobie chociaż pomarudzić.
Dzisiaj o 18:30 mam wizytę więc proszę trzymajcie kciuki.

dla mnie taka zupka to za mało dlatego musiałam się dopełnić bułeczką z serkiem i kurczaczkiem![]()
szalona 

Kinguś tez będę kciuki zaciskac mocno:-)
Trzymam mocno kciuki![]()
Dzięki dziewczynkiKinguś trzymam kciuki![]()

Brzmi smakowicie. Mniam ;-)przepis od prawdziwego Włocha
ja uwielbiam tą potrawę:
Fajne :-):-)takie cuś :
OMam koszmarny dzień, właśnie okazało się, że właściciel mieszkania, które wynajmowaliśmy zapomniał wspomniec o "ukrytych kosztach"
mam nadzieje, że uda Wam się jakoś tego nie płacić. Co za ludzie 
Super :-):-):-)Mój tato ma już wyniki i na szczęście są bardzo dobre.... nie doszukali się żadnych niepokojących zmian..... bardzo się cieszę....
TrzymamyMordoklejka- napisala mi smska ze lezy juz w szpitalu i jutro od rana zaczynają podawac kroplówki na wywołanie porodu
TRZYMaMY KCIUKI![]()

Może zadzwonią ;-)Kurcze gram w RMF FM ale jakoś nie chcą do mnie zadzwonić dranie ;-)
Oczywiście :-):-):-)
Dzisiaj o 18:30 mam wizytę więc proszę trzymajcie kciuki.