• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja tylko wpadłam powiedzieć wam dobranoc.... czuję się okropnie.... gorączka nie chce spaść i chyba nockę mam z głowy...

dobranoc dziewczyny.... miłych snów i upojnej nocy dla tych co mają chęci bo u mnie zero:szok:....... tragedia......

dobranoc laseczki

edzia nie szalej z postami bo i ja mam duzo czytania...jak skonczylam czytac to juz nikogo nima

karolka a cio to za smutki??? ja mam body dla malenstwa i nikomu nie oddam trzymam dla niego....caly czas mam nadzieje

alutka zdrowka kochana ...

ja tez nie powinnam pic przy bromku...ale ile mozna dzisiaj wypilam i jest ok ...

od juterka zaczynaja sie mecze,kubica i inne pierdy wiec moze zalapie sie na impre BB
buziaczki

No tak i juz pouciekały....no cóż nie ma to jak wtulenie się w ramiona męzusia......

Edziu....wiesz Gosia jezdzi w soboty....dziękuję za pamięć...pozdrowionka dla Wiesia....przytulaski....aa i film fantastyczny mam go w swojej kolekcji.....
Andzi....duzo uśmiechu.....;-).....
Mordoklejko....szybkiego i sprawnego rozwiązania...trzymam kciuki....
Alutka....Tobie dużo zdrówka....ale masz bidulko urlop.....buziole...
Sylwia....cieszę się ,ze wszystko ok,mam nadzieję ze kolejnym razem pogoda dopisze i spacerek się uda......
Alicja....mam nadzieję,ze jutrzejsza imprezka się uda....
Koti....bedzie dobrze...nie denerwuj się za mocno....
Niusia....duzo zdrówka...ja tez poproszę o zdjątka.....nasza artystko....
Carri....jak tam remoncik....mam nadzieję ze juz niedługo sie skończy....
Emma....nie mów tak...to miejsce dla nas wszystkich...więc jesli masz pytania czy poprostu chcesz "pogadac" to my zawsze słuzymy radą...
Ola...dzięki za pamięc......
Mireczko...jak samopoczucie i Adrianek...czekamy na Was....zdrówka....
Gabi....dobrze,ze sie odzywasz...martwie sie jak milczysz,zdrówka.....
Aga Ir....fajniusi brzusio......superek....
Wróbelek...kochana nie stresuj się tak..jurto wtulisz się w utęsknione ramiona...

Za wszystkie staraczki trzymam mocno kciuki....

Also,Allaa,Agi,Ona,Szafirek,Kasiek,Karola,Kinguś,Katja,Anesto,Mala,Cyniczna,
Dilajla,Wonka,Ozkane,Silviia,Malalena,Angielka,Hania,Scarlet,Pyzunia,Beti,
Pixelka,Magdalenki...Danula,Guska,Iza,Pati.b,Marlenka....i wszystkim niewymienionym dziewczynką zyczę spokojnej nocki....pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry