Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzień dobry dziewczynki
W Kaliszu piękne słońce, wreszcie pachnie wiosną
Karola wczoraj pytałaś o torbiel?? kochana mnie lekarz odkryl torbiel miesiąc temu kiedy bylam zapytać czy mogę się już starać(poroniłam 10 grudnia) lekarz dał mi zielone światło![]()
JA TRAFIAM NA JAKIŚ BARANÓW BO CO LEKARZ CO MÓWI CO INNEGO J nie zamierza czekać pół roku bo to jakaś wieczność będzie:-(

Karola mój lekarz powiedzial, że to mała poporonna torbiel i nie przeszkadza w niczym, dodał że jeśli nie zajdę w ciążę w ciągu trzech miesięcy to wówczas będziemy działać a póki co czekam na efekty przytulania
ponoć torbiel po poronieniu to baaaardzoooo częste powikolanie.
ja muszę tu w łodzi znaleźć dobrego lekarza w końcu bo naprawdę się załamuję byłam u dwóch których mi ktoś polecił ale jeden i drugi jacyś dziwni ten pierwszy znieczulica okropna bo chyba on trochę się przyczynił do tego co się stało a ten drugi kategorycznie zabronił do pół roku zajść w ciążę bo to może się powtórzyć. Ja jestem takiego zdania że jeśli będzie miało się powtórzyć to się powtórzy czy to będzie za rok czy za pół wszystko mamy zapisane gdzieś tam w górze.
Co o tym kobietki ,myślicie.

ja muszę tu w łodzi znaleźć dobrego lekarza w końcu bo naprawdę się załamuję byłam u dwóch których mi ktoś polecił ale jeden i drugi jacyś dziwni ten pierwszy znieczulica okropna bo chyba on trochę się przyczynił do tego co się stało a ten drugi kategorycznie zabronił do pół roku zajść w ciążę bo to może się powtórzyć. Ja jestem takiego zdania że jeśli będzie miało się powtórzyć to się powtórzy czy to będzie za rok czy za pół wszystko mamy zapisane gdzieś tam w górze.
Co o tym kobietki ,myślicie.