• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
czesc dziewczynki. jestem, zyje choc marnie :no: praca mnie wykonczyla ostatnio i nie mialam na nic sily. moj dyro mi oswiadczyl, ze nie wie czy przypadkiem nie wreczy nam grupowego wypowiedzenia. Normalnie rece mi opadly. I jeszcze jak to powiedzial :wściekła/y: jakby mowil o wyrzuceniu tonera do drukarki :wściekła/y:
jutro ide na usg, sprawdzic czy wsio ok w srodku.
Dupek. I to do kwadratu.

Edytko Ty to juz w ogole ranny ptaszek jestes:tak: ja w tym tygodniu bede wstawala o 6 bo na 8 musze byc w szpitalu u mojej ginki :-(
angelka a po co ty musisz iść do szpitala, bo czytałam ale chyba nie doczytałam tyle tego jest że masakra:-).
słoneczko a podasz mi namiar na tą swoją ginkę jak jest dobra bo ja jestem załamana , byłam dwa dni temu u Antoniego Baradyna, zrobił mi usg i okazało się że jest torbiel na prawym jajniku kazał mi przyjść po pierwszej@ i zobaczymy czy się wchłonie ale ja chcę iść jeszcze do kogoś innego bo on też dla mnie był jakiś dziwny.ZASTANAWIAM SIĘ CZY WOGÓLE JACYŚ NORMALNI LEKARZE PRACUJĄ W TEJ ŁODŹI BO BYŁAM U 2 I TO JEST JAKAŚ MASAKRA:-((

kobietki wstawać :-) wy spicie a ja się tu w pracy męczę ale wam zazdroszczę też bym poleniuchowała:-)

Dzień dobry dziewczynki:tak:
W Kaliszu piękne słońce, wreszcie pachnie wiosną:-D

Karola wczoraj pytałaś o torbiel?? kochana mnie lekarz odkryl torbiel miesiąc temu kiedy bylam zapytać czy mogę się już starać(poroniłam 10 grudnia) lekarz dał mi zielone światło:tak:

Witam z rana, bo później raczej nie będę miała kiedy.
Bardzo dziękuję Ci Edi za pamięć, Ty jestes wspaniałą psiapsiółką, dzięki tez za drobiazgi dla Madzi, zrobiły furrorę, nie mówiąc już o prezencie dla Oli, szalona dziewczyno! Teraz musze jej dokupić żółte balerinki, chce w Twoim prezencie iść na bierzmowanie swoje.:-)

Emmaa tak jak napisała słodziutka, to grono jest ciągle modyfikowane, Ty również do nas dołącz, jeśli tylko chcesz. Co do Twojego pytania, Mnie wszystko się rozlegulowało po poronieniu. Do tego stopnia,że aby zajść w ciążę po 4 @ korzystałam z testów owulacyjnych dla pewności. Intensywność @ była inna i długość również. Z 28 dni na 29 a nawet 30 przeszło. Ale się udało. Skontroluj u lekarza, zapytaj o wszystko co Cie niepokoi. To ważne. Głowa do góry, będzie dobrze.

Wróbelku, mogę Ci sprzedać swoje autko, sprawne w 100%, młodsze, bo z 1994 roku, dostałam je po zrobieniu prawka. Sprawdziło się. Może nie jest za urokliwe, ale tez Ranault. Ma koła zimowe i letnie, alufelgi z szerokimi oponami. I ma książeczkę napraw serwisowych z warsztatu naszego. Polecam.

Aguś AJ, szafirku;-)

Alicja1985, serdeczne pozdrowionka. Juz niedługo, juz za chwileczkę.. będzie super, przekonasz się.

Karola71, czyzbyś rezygnowała? Nie uwierzę. Ale to jest też sposób. Ja trzymałam Oli ubranka 12 lat, były tak ładne i zadbane, swego czasu kupione w Niemczech. Szkoda mi ich było. Planowałam , później nie i w końcu oddałam je 4 lata temu znajomej, na przekór losowi. Dziś pewnie by sie przydały, muszę skompletować wszystko od początku, ale może własnie tak miało być? Czego i Tobie życzę.

Wszystkie was serdecznie pozdrawiam, Nie mam pamięci tak dobrej jak Edi, wybaczcie. Nie pamiętam wszystkich nicków, zresztą jest nas tu coraz więcej.MIŁEGO WEEKENDU KOCHANE.

reklama
Witam z rana, bo później raczej nie będę miała kiedy.
Bardzo dziękuję Ci Edi za pamięć, Ty jestes wspaniałą psiapsiółką, dzięki tez za drobiazgi dla Madzi, zrobiły furrorę, nie mówiąc już o prezencie dla Oli, szalona dziewczyno! Teraz musze jej dokupić żółte balerinki, chce w Twoim prezencie iść na bierzmowanie swoje.:-)

Emmaa tak jak napisała słodziutka, to grono jest ciągle modyfikowane, Ty również do nas dołącz, jeśli tylko chcesz. Co do Twojego pytania, Mnie wszystko się rozlegulowało po poronieniu. Do tego stopnia,że aby zajść w ciążę po 4 @ korzystałam z testów owulacyjnych dla pewności. Intensywność @ była inna i długość również. Z 28 dni na 29 a nawet 30 przeszło. Ale się udało. Skontroluj u lekarza, zapytaj o wszystko co Cie niepokoi. To ważne. Głowa do góry, będzie dobrze.

Wróbelku, mogę Ci sprzedać swoje autko, sprawne w 100%, młodsze, bo z 1994 roku, dostałam je po zrobieniu prawka. Sprawdziło się. Może nie jest za urokliwe, ale tez Ranault. Ma koła zimowe i letnie, alufelgi z szerokimi oponami. I ma książeczkę napraw serwisowych z warsztatu naszego. Polecam.

Aguś AJ, szafirku;-)

Alicja1985, serdeczne pozdrowionka. Juz niedługo, juz za chwoileczkę.. będzie super, przekonasz się.

Karola71, czyzbyś rezygnowała? Nie uwierzę. Ale to jest też sposób. Ja trzymałam Oli ubranka 12 lat, były tak ładne i zadbane, swego czasu kupione w Niemczech. Szkoda mi ich było. Planowałam , później nie i w końcu oddałam je 4 lata temu znajomej, na przekór losowi. Dziś pewnie by sie przydały, muszę skompletować wszystko od początku, ale może własnie tak miało być? Czego i Tobie życzę.

Wszystkie was serdecznie pozdrawiam, Nie mam pamięci tak dobrej jak Edi, wybaczcie. Nie pamiętam wszystkich nicków, zresztą jest nas tu coraz więcej.MIŁEGO WEEKENDU KOCHANE.

Selenko miłego weekendu życzę Tobie i bąbelkowi w brzuszku:happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry