• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Sonita ale nie chodzi o taką pracę..... uwierz że są gorsze.... bardzo ciężkie i bardzo ochydne.....
a ja juz w życiu przekonałam się że tak naprawdę nie liczy się szkoła ale doświadczenie.... ja nie ukończyłam studiów a przez ostatnie 12 lat bardzo ciężko pracowałam na to co mam w tej chwili....

kochana u mnie bylo puste jajo plodowe w ogóle nie było dzidzi:sorry2: i najprawdopodobniej przyczyna bylo albo bledne polaczenie sie komorek na początku, albo bakteria:-(
ale mnie to podbrzusze dziś boli, myślisz że to normalne jeśli fasolka się pojawiła?

Słoneczko u mnie też było puste jajo, ale lekarz mi powiedział, że może nie było żadnej konkretnej przyczyny, bo wszystkie wyniki mam w porządku, te histopatologiczne ze szpitala też, a teraz czekam jeszcze na wynik cytologii, ale będzie dopiero 16 marca...ani nie byłam przeziębiona ani nic przez ciążą ani na początku, więc nie wiem:baffled:

Słoneczko u mnie też było puste jajo, ale lekarz mi powiedział, że może nie było żadnej konkretnej przyczyny, bo wszystkie wyniki mam w porządku, te histopatologiczne ze szpitala też, a teraz czekam jeszcze na wynik cytologii, ale będzie dopiero 16 marca...ani nie byłam przeziębiona ani nic przez ciążą ani na początku, więc nie wiem:baffled:

mnie też lekarz tak mowił, dlatego też już zaczęliśmy działać. Bo badania te nic nie wykazały.
Kochana to po cytologi pewnie bedziecie już mogli działać?

Dokładnie Alutka, liczy się doświadczenie, a pracodawcy najlepiej chcą aby mieć wszystkie specjalizacje, języki, doświadczenie i do tego 25lat :baffled:

Wiem, że są gorsze zawody niż telemarketer, ale jak ktoś robi trzy kierunki naraz po to aby tak później pracować, to coś jest nie tak.
Brakuje wielu wiary w siebie. Zazwyczaj ''kujonami'' są osoby niedowartościowane.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry