Marti83
happy mumy:D
nio jakiś taki ten ból jakbym owulke miala non stopMnie na początku bolało podbrzuszei lekarka mówiła, że to nic nie pokojącego....a może to znak zbliżającej się @? kurcze kto to wie
![]()
zobaczymy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nio jakiś taki ten ból jakbym owulke miala non stopMnie na początku bolało podbrzuszei lekarka mówiła, że to nic nie pokojącego....a może to znak zbliżającej się @? kurcze kto to wie
![]()
zobaczymy
nio jakiś taki ten ból jakbym owulke miala non stopzobaczymy
![]()
i tego się trzymamy 
Spokojnie poczekaj i będzie dobrze pisałam już jakie mam przeczuciai tego się trzymamy
![]()

kochana u mnie bylo puste jajo plodowe w ogóle nie było dzidzii najprawdopodobniej przyczyna bylo albo bledne polaczenie sie komorek na początku, albo bakteria:-(
ale mnie to podbrzusze dziś boli, myślisz że to normalne jeśli fasolka się pojawiła?

Słoneczko u mnie też było puste jajo, ale lekarz mi powiedział, że może nie było żadnej konkretnej przyczyny, bo wszystkie wyniki mam w porządku, te histopatologiczne ze szpitala też, a teraz czekam jeszcze na wynik cytologii, ale będzie dopiero 16 marca...ani nie byłam przeziębiona ani nic przez ciążą ani na początku, więc nie wiem![]()
jak się sprawdzą to normalnie uznam Cię za wróżkę![]()

uciekam dziewczynki na imprezke rodzinna
Papa kochane
Milego dnia życzę wszyskimcaluski
![]()