• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam kochane gaduły ja tylko wpadłam się przywitać i życzyć miłego popołudnia piękna pogoda dzisiaj byłąm z pieskeimna spacerku a teraz czas na malowanie aniołków

Jeśli któraś Was by się zdecydowała to prosze o kontakt to będe lepić wszystkie odrazu :-)
buziolki i do później :-):-):-)

Hej dziewczyny, nie miałam dostępu do neta w piątek, a wczoraj nie miałam najpierw kiedy, a potem nie miałam już siły. Niestety nie nadrobiłam zaległości. Dajcie znać czy Mordoklejka już rozpakowana.

Selenka, wszystkiego najlepszego!

Witam gaduły.. ja już po pracy. Na szczeście pogoda jak na to co mialo być wymarzona :sorry2:...

Podbrzusze może boleć teraz bo owulka mogla się spóźnić. Więc warto działać cały czas.... ja też myślałam że owulkę mam między 14-17 dc.. później jak się okazało że mam PCO to wiedziałam (znaczy zauważylam) że mam krótką fazę lutealną.. i że owulkę mam późno bo jakoś między 17-21dc!!!! A jak się okazało byłam ostatnio u gina (pisałam już o tym) i okazało się że w 22dc!!!!! mialam pęcherzyk który miał pęknąć dnia następnego. Więc mój "wirualny 14 dc" (dlatego wirtualny bo u mnie nie okazął się on 14 dniem tylko 23)... jest własnie dzień 23!
I z tym jest różnie. Nie jedna z nas przekonała się na własnej skórze że owulka lubi się przeciągnąć w czasie i nie dla wszystkich jest między 13-17 dc.. więc jeśli chcecie widzieć owoce.. pracujcie cieżko.. do samego końca :zawstydzona/y::-D:tak:;-)
Uff ale monolog:sorry2:

Do Madzi pisałam ale nie odpisała jeszcze.

Wszystkim życzę miłego popołudnia niedzielnego..

Sonita ponoć przysłowie że nieszczęścia chodzą parami jest bardzo ostatnio na topie :dry: więc nie zazdroszczę. Chyba każda z nas ... miała już takie przygody że jak się wali.. to wszystko na raz!
Ja nie umiałam się zmotywować do nauki i dlatego nie poszłam na studia choć u mnie wszyscy w rodzine to magistrzy:baffled: Ale ja wiedziałam co w życiu chcę robić i wiedziałam ze tytuł mi do tego nie jest potrzebny(chyba żeby pisac na wizytówkach mgr?)Dlatego nie umiem niestety pomóc :shocked2:

AJ kochana... skromna imprezka? :szok::szok: ponad setka osób z BB i to jest dla Ciebie skromna?:sorry2: Jejku... już szukam kreacji.. bo w tej co będę u Alicji nie pódję dwa razy :cool2:
Spokojnie wszystko załatwisz. Takie tylko gadanie ze latania jest sporo.. mi jakoś szybko udało i bez większych problemów (największym była skunia:sorry2:) zorganizować wesele.

Alicja ale najpierw TY będziesz KRÓLOWA!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry