• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie
Pogoda u nas przepiękna.......zapraszam......
Dziewczyny jestescie bezlitosne......50 stron.....doczytałam i muszę zmykać.....
Mama Sówka.....przecliczna sukienka.....ehhh...szkoda ze ja takiej nie moge miec....ale naprawde piękna...
Alicja....rozdajesz swój biuscik....a kiedys mnie obiecałaś....buuuu...no nic wypcham sobie i tez jakoś zaradzę...hihihihii
Edzia,Selenka,Kasiek,Szafirek,Niusia.....;-).....
Pixelka...czekamy na fotkę!
Dilajla....bardzo się ciesze ze nas odwiełas,zdrówka...
Gabi...jak samopoczucie.....?
Magda...trzymam kciuki za wizyte......
Aga Ir....skąd Ty kobietko masz tyle sił.....a swoją droga wiem co to porządki w szafach....ja moje "stare" ciuchy wywoze....oddaję bardziej potrzebującym...wiec nie magazynuję.....zawsze trochę sie miejsca zrobi.....

Pozdrawiam Wszystkie bez wyjątku.....

Witajcie
Pogoda u nas przepiękna.......zapraszam......
Dziewczyny jestescie bezlitosne......50 stron.....doczytałam i muszę zmykać.....
Mama Sówka.....przecliczna sukienka.....ehhh...szkoda ze ja takiej nie moge miec....ale naprawde piękna...
Alicja....rozdajesz swój biuscik....a kiedys mnie obiecałaś....buuuu...no nic wypcham sobie i tez jakoś zaradzę...hihihihii
Edzia,Selenka,Kasiek,Szafirek,Niusia.....;-).....
Pixelka...czekamy na fotkę!
Dilajla....bardzo się ciesze ze nas odwiełas,zdrówka...
Gabi...jak samopoczucie.....?
Magda...trzymam kciuki za wizyte......
Aga Ir....skąd Ty kobietko masz tyle sił.....a swoją droga wiem co to porządki w szafach....ja moje "stare" ciuchy wywoze....oddaję bardziej potrzebującym...wiec nie magazynuję.....zawsze trochę sie miejsca zrobi.....

Pozdrawiam Wszystkie bez wyjątku.....

Też pozdrawiam :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry