• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mama sówka super kieca, tez bym taką chciała, ale mój Misio się do ślubu nie pali, a w sumie to fajnie by było zafasolkowac w noc poślubną ;P
Madzia trzymam kciuki za wizytę, ja idę po @

Hehe mój Narzeczonek dopiero teraz mi powiedział, że jak mnie pierwszy raz zobaczył to wiedział, że będę jego żoną:-p buahahah:-)

P.S. Też teraz jestem ruda:-)

Hehe mój Narzeczonek dopiero teraz mi powiedział, że jak mnie pierwszy raz zobaczył to wiedział, że będę jego żoną:-p buahahah:-)

P.S. Też teraz jestem ruda:-)
Mój niby chce, ale stwierdził, że dopiero jak będzie miał dobrą pracę itp :baffled:
Jak chciałam zmienic kolor ze 2 lata temu to mi koleżanki zabroniły :-pi bardzo dobrze, bo już tak się przyzwyczaiłam, że nie mogłabym miec innego

ja się na początku przestraszyłam bo w sobotę lekko zaczęłam krwawić ale teraz nic i bolał mi brzuch ale to może zwiastun @ oby jak najszybciej i jakoś tam zleci do czerwca i znowu do roboty:happy2:

A ja kto wie kiedy najpierw badania a pewnie to trochę potrwa, teraz czekam na pierwszą @ i do mojej gin i zaczynamy batalie badań i jak tylko ginka pozwoli to do dzieła :tak:

ja się na początku przestraszyłam bo w sobotę lekko zaczęłam krwawić ale teraz nic i bolał mi brzuch ale to może zwiastun @ oby jak najszybciej i jakoś tam zleci do czerwca i znowu do roboty:happy2:

Ja krwawiłam 5 dni po zabiegu przez 2 dni i potem przeszło...bolało mnie też podbrzusze jakiś tydzień...a teraz nic mnie nie boli:-) na szczęście:-D

Mój niby chce, ale stwierdził, że dopiero jak będzie miał dobrą pracę itp :baffled:
Jak chciałam zmienic kolor ze 2 lata temu to mi koleżanki zabroniły :-pi bardzo dobrze, bo już tak się przyzwyczaiłam, że nie mogłabym miec innego

Mój szybko się zdecydował na ślub bo jak mi powiedział, bał się, że mu ucieknę i innej nie znajdzie :-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry