Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
A kto się nie boi? Każda z nas ale jak można trzeba próbować co ma być to będzie a zobacz ile dziewczyń po poronieniach rodzi zdrowe maluszki :-)
Widzę, widzę i dlatego jestem pełna nadziei i nie poddaję się

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A kto się nie boi? Każda z nas ale jak można trzeba próbować co ma być to będzie a zobacz ile dziewczyń po poronieniach rodzi zdrowe maluszki :-)

Mama sówka super kieca, tez bym taką chciała, ale mój Misio się do ślubu nie pali, a w sumie to fajnie by było zafasolkowac w noc poślubną ;P
Madzia trzymam kciuki za wizytę, ja idę po @
buahahah:-)Widzę, widzę i dlatego jestem pełna nadziei i nie poddaję się![]()

Mi też by się nie chciało
U Ciebie tak jak u mnie, goi się, dostałam jeszcze antybiotyk, bo mam lekki stan zapalny i za 3 miesiące może się zaś starać![]()

Mój niby chce, ale stwierdził, że dopiero jak będzie miał dobrą pracę itpHehe mój Narzeczonek dopiero teraz mi powiedział, że jak mnie pierwszy raz zobaczył to wiedział, że będę jego żonąbuahahah:-)
P.S. Też teraz jestem ruda:-)

i bardzo dobrze, bo już tak się przyzwyczaiłam, że nie mogłabym miec innegoja się na początku przestraszyłam bo w sobotę lekko zaczęłam krwawić ale teraz nic i bolał mi brzuch ale to może zwiastun @ oby jak najszybciej i jakoś tam zleci do czerwca i znowu do roboty![]()

ja się na początku przestraszyłam bo w sobotę lekko zaczęłam krwawić ale teraz nic i bolał mi brzuch ale to może zwiastun @ oby jak najszybciej i jakoś tam zleci do czerwca i znowu do roboty![]()

Mój niby chce, ale stwierdził, że dopiero jak będzie miał dobrą pracę itp
Jak chciałam zmienic kolor ze 2 lata temu to mi koleżanki zabroniłyi bardzo dobrze, bo już tak się przyzwyczaiłam, że nie mogłabym miec innego

Mój szybko się zdecydował na ślub bo jak mi powiedział, bał się, że mu ucieknę i innej nie znajdzie![]()

Ja krwawiłam 5 dni po zabiegu przez 2 dni i potem przeszło...bolało mnie też podbrzusze jakiś tydzień...a teraz nic mnie nie boli:-) na szczęście![]()