Danula
czekam ciągle czekam.....
Hehe to mój Narzeczonek myśli podobnie![]()
Hihihihi to jednak pewni nie byli woleli się upewnić na 100%

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hehe to mój Narzeczonek myśli podobnie![]()

Mój niby chce, ale stwierdził, że dopiero jak będzie miał dobrą pracę itp
Jak chciałam zmienic kolor ze 2 lata temu to mi koleżanki zabroniłyi bardzo dobrze, bo już tak się przyzwyczaiłam, że nie mogłabym miec innego
a jak zmieniać to z przytupem, więc postawiłam na rudy:-)Ja krwawiłam 5 dni po zabiegu przez 2 dni i potem przeszło...bolało mnie też podbrzusze jakiś tydzień...a teraz nic mnie nie boli:-) na szczęście![]()
Ja krwawiłam mocno przez dwa tygodnie ale może temu bo miałam zabieg robiony ale też miałam obfite @ zawsze.
Ale się dziś ucieszyłam po tej wizycie u gin powiedziała ze chce mnie zobaczyć za trzy miesiące z nowa dzidzią w brzuszku mam łykać dalej femintal i wszystko będzie ok. chyba dalej będę się modlić aby było ok

Ja krwawiłam mocno przez dwa tygodnie ale może temu bo miałam zabieg robiony ale też miałam obfite @ zawsze.
Ale się dziś ucieszyłam po tej wizycie u gin powiedziała ze chce mnie zobaczyć za trzy miesiące z nowa dzidzią w brzuszku mam łykać dalej femintal i wszystko będzie ok. chyba dalej będę się modlić aby było ok