• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej Dziewczynki!
a ja byłam dziś na kontroli u gin i wszystko jest ok powoli sie goi ale się goi i za trzy miesiące możemy strać się o kolejnego maluszka tylko te toxo do prze leczenia i chyba będzie dobrze:-)
ale wy piszecie macie taka produkcję że szok a ja tu prace mam pisać i mi się nie chce:no:

No fajnie fajnie:-) oczywiście obawiamy się by zaś nie było tak samo, ale coż jeśli nie będziemy próbować to nigdy nie będziemy mieć Maleństwa...

Papapapapa przyszła_mamusia:-)

A kto się nie boi? Każda z nas ale jak można trzeba próbować co ma być to będzie a zobacz ile dziewczyń po poronieniach rodzi zdrowe maluszki :-)

Hej Dziewczynki!
a ja byłam dziś na kontroli u gin i wszystko jest ok powoli sie goi ale się goi i za trzy miesiące możemy strać się o kolejnego maluszka tylko te toxo do prze leczenia i chyba będzie dobrze:-)
ale wy piszecie macie taka produkcję że szok a ja tu prace mam pisać i mi się nie chce:no:

Mi też by się nie chciało:baffled:

U Ciebie tak jak u mnie, goi się, dostałam jeszcze antybiotyk, bo mam lekki stan zapalny i za 3 miesiące możemy się zaś starać:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Mama sówka super kieca, tez bym taką chciała, ale mój Misio się do ślubu nie pali, a w sumie to fajnie by było zafasolkowac w noc poślubną ;P
Madzia trzymam kciuki za wizytę, ja idę po @

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry