• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

słodziutka- heeh no mąż by sie ucieszył, bo ostatnio łatwa nie jestem:-)
wczoraj mu naobiecywałam a potem sie wykręciłam, no ale dzis to sie chyba nie wykręce... no chyba ze zapomni kupic gumki:-) ale pewnie nie zapomni!! wrrrrrrrrr

reklama
powiedzmy że można się cieszyć... więc wypijcie dzisiaj za moje zdrowie;-) a ja za Was wszystkie po kolei?? Ciekawe czy rano do pracy uda mi się wstać po tych paru niewinnych drinkach?? Za Was wszystkie?:szok::confused::-D

Ja napewno wypije, zrobiłam bombę kaloryczna:-) Gorącą czekoladę z bitą smietana, ale narazie czekam jescze na M i z nim mam zamiar się ty raczyć:-D

ja też nie zamierzam opuszczać tego forum, jest tutaj jak w "domku" :-D dziewczynki kochane

Ja też nie, wiecie naprawdę lubię tu przesiadywać;-):-)

mi tez tu na forum robi sie lepiej...ale pewnie jak wróce do pracy to bede mniej , w pracy siedze przy kompie i mam neta ale czasu brakuje...
no ale mam jeszcze 2 tyg:-)

syla - weź kwiatka z balkonu, który przeżył:-D i licz: zacznij od nie kupi, potem kupi... może kupi? nie kupi.. wczoraj z włosami wrózby dzisiaj z kwatuszkami hehe... może astrolożką zostanę :-D:-D

dziewczyny a jak wino stało 2 tyg, otwarte juz ale z korkiem to dobre jest jeszcze?? bo kurde napiłabym sie czegos, mój mąz ma cała galerie alkoholów ale do wszystkiego trzeba jakiegos dodatku, coli czy soku a ja nie mam nic:-(
a tak bym sie napiła:-)

Miruś!!!! WItaj kochana :-D:-D po przeczytaniu posta... proszę mężusia mego o czekoladkę z bitą śmietanką... mniam mniam...uwielbiam nawet pare razy dziennie :happy: i dlatego 10 kg w przód jestem hehehe..

więc Miruś zdrowie pięknych kobiet,po raz oierwszy dzisiaj...:-D

Dziewczynki drinki w górę :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry