• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

marlena- ja przy kolejnej ciazy bede biegac do lekarza co 2 tyg!!! bo teraz łaziłam co miesiac a nawet co półtora i wydawało mi sie to dziwne ze tak zadko mi kazal przychodzic...

reklama
no pewnie ze bedzie dobrze!! uszy do góry!! zobaczysz juz niedługo wszystkie bedziemy sie chwalily zdrowymi fasolkami! i tak sobie dzis pomyslałam ze jak bede w ciazy to na tym forum a nie na innym:-) nie przeniose sie na forum dla przyszłych mamusiek bo w koncu to ciaża po.....

powiedzmy że można się cieszyć... więc wypijcie dzisiaj za moje zdrowie;-) a ja za Was wszystkie po kolei?? Ciekawe czy rano do pracy uda mi się wstać po tych paru niewinnych drinkach?? Za Was wszystkie?:szok::confused::-D

Ostatnia edycja:
reklama
A mi sie cały czas wydawało ze to bedzie chłopczyl i miał byc Filipek ale maz sie uparł na dziewczynke nawet zyczenia w dniu kobiet jej składał :-Dja tez tak w głebi marzyłam o coreczce ale tak najbardziej to chciałam zeby było zdrowe ale tylko jedno z moich marzen sie spełniło miałam coreczke tak bardzo boli mnie ze odeszła:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry