• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

zmienie, mam juz namiary na innego...
ale ten mi jeszcze zrobi tylko zabieg w szpitalu na te kłykciny..bo w klinice bym zapłaciła za to 500zł, a on mi zrobi za free,

reklama
Syla nawet tak nie myśl!!!!!!!!!!!!!!
Jakiś niepoważny ten lekarz!!!!!!!!!!
Są kobitki, które w ciąży skaczą tańczą szaleją piją palą i td itp i rodzą zdrowe dzieci!!!!!!! Skąd niby miałaś wiedzieć, że akurat Ty masz sie oszczędzać!
Bzdura jakaś! NIE JESTEŚ WINNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sylu w zadnym razie nie wolno ci sie tak obwiniac! mi sie tez wydaje ze Mirka ma racje ze ten lekarz chce sie wybielic powinien cie ostrzec chyba wie ile pracy jest przed weselem! To nie twoja wina co sie stało! a co do mnie to moja Alunia wazyła 300 i 21 cm długosci urodziłam ja sama:-(

syla a moze to wina szyjki macicy ktora za szybko zaczela sie rozwierac i stad te bole porodowe
ja syna urodzilam w 34 tyg dostalam boli a teraz wiem ze przy nastepnej ciazy kwalifikuje sie do załozenia krazka na szyjke bo mam z nia problemy
I nie mow ze to Twoja wina !

dzięki dziewczyny za pocieszenie, tez sobie tak tłumaczyłam no ale kazda kobieta jest inna i inaczej znosi ciąże...
mam tylko nadzieje ze to sie nie powtórzy bo chyba bym umarła:-(
nigdy nie zapomne tych kopniaków jakie mi mała zadawała....

Witam wszystkie panie
Nowe dziewczyny - bardzo mi przykro że w takich okolicznościach się poznajemy. Każda z Nas ma większe lub mniejsze złe doświadczenie.. każda z Nas to przeszła dletgo tak bardzo rozumiemy Wasz ból i cierpienie jakie teraz przechodzicie.. i te nieustające pytania, dlaczego? po co? dlaczego ja? My również nie znamy na nie odpowiedzi, również błądzimy i szukamy przyczyn tragedii. Ale w grupie zawsze raźniej, wspieramy się, wymieniamy doświadczenia, pocieszamy i przytulamy wirtualnie.. ale naprawdę to działa. Nawet łzy ocieramy. Więc gdy macie chęć i potrzebe czekamy tu na Was i pytajcie,płaczcie, śmiejcie się kiedy tylko macie ochotę. Życzę Wam aby w najbliższym czasie Aniołki do Was wróciły i już nigdy od Was nie odeszły!!

mój lekarz jak dowiedział sie ze urodziłam zaczołna mnie krzyczec ze miałam bardziej sie oszczedzac itd tylko skad ja miałam wiedziec ze bedac u niego miesiac wczesniej miałam rozwarcie na jeden palec o niczym mi nie powiedzial i nawet nie skierowal do szpitala

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry