• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

świnie! to nieludzkie ze robią to bez narkozy skoro boli! dupki
ale wyobraź siobie mojej kolezance łyżeczkowanie bez narkozy robili!! do tej pory ona czuje ten ból!!!

moja bratowa tez miala bez narkozy łyzeczkowanie mowi ze bol jest straszny
przeciez moga odczekav 5 godzin i zrobic pod narkoza jezeli sie cos zjadlo

Dziewczyny, ja też pierwszy zabieg miałam bez narkozy, myślałam, że uciekne z tego fotela. To bolało tak, jakby ktoś wyrywał ze mnie mięcho. Anestezjolog dawała mi wprawdzie jakieś leki przeciwbólowe, ale i tak strasznie bolało. U mnie nie mogli czekać tych 5 h, bo miałam bardzo mocny krwotok i krew sie ze mnie lała ciurkiem, rozumie je(lekarki), ale naprawdę, mogliby dawać mocniejsze leki...

reklama
Syla....nie wolno Ci tak myśleć ....zawsze sie obwiniamy ale tak naprawde nie tedty droga...gdyby Wszystko było dobrze to by nie stało sie to co miało miejsce....w głębi serca wiesz o tym i naprawde nie obwiniaj się bo to nie Twoja wina!!!!!!!!!!!!!Tak nie można....przytulam.Ja tez zmykam musze zrobic jedzonko....

dzieczyny ja mało sie ruszałam przez cała ciaze, strasznie o siebie dbałam, duzo lezałam...a mój kochany to o seksie mógł tylko pomażyc, nawet seksu unikałam zeby wszytsko bylo ok, naprawde zadko sie kochalismy! az tu nagle tydzien przed slubem tyle biegania, załatwiania, na weselu czulam sie juz okropnie, prawie w ogóle nie tanczyłam a w niedziele rano nogi miałam tak spuchnięte ze masakra! umówiłam sie na srode do lekarza ale juz nie zdążyłam pojechac! dlatego jestem pewna ze to moja wina:-( i mój lekarz tez tak twierdzi ze to przez to, powiedział ze juz nie jedna przyjechala prosto z wesela z poronieniem!
mój mąz tez chyba tak uwaza ale nie mówi nic bo nie chce mi przykjrosci sprawiac, tez sie czuje winny!

nie mozemy sie obwiniac bo skad miałysmy wiedziec ze cos moze sie stac przeciez inne kobiety pracuja fizycznie i to ciezko a My mimo ze bardzo o siebie dbałysmy spotkała nas tragedia

ja tez zrezygnowałam z pracy nie kochałam sie tylko dlatego zeby nie było powtórki z ostatniego razu
ja myle ze to gdzies tam u PANA BOGA jest zapisane ale on nam to wynagrodzi

wiedział... ze bedzie slub i wesele, gdyby mnie ostrzegł to bardziej bym uwazała... bylam u niego na usg 2 tyg.przed slubem 12 kwietnia, a slub byl 26 kwietnia...
z drugiej strony jesli to byla przyczyna to znaczy ze nie bylo innych przyczyn typu jakies choróbsko...
dlatego nie kazal mi robic zadnych badan, ale ja zrobie, chcialam zrobic tam u rodziców ale dzis juz wrociłam do poznania wiec zrobie je w poniedziałek na miejscu...

reklama
Wiesz co, tak mi sie widzi, ze ten lekarz chce siebie wybielić i dlatego winę zwala na Ciebie, mógł przecież Cię ostrzec! Wiesz, radzę Ci, zmień lekarza, ten nie jest wporządku, w stosunku do Ciebie. I nie chcę więcej słyszeć, że to Twoja wina!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry