• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

świnie! to nieludzkie ze robią to bez narkozy skoro boli! dupki
ale wyobraź siobie mojej kolezance łyżeczkowanie bez narkozy robili!! do tej pory ona czuje ten ból!!!

reklama
No właśnie czytałam o tych zrostach gdzies w necie a ja mam już cesarke za sobą i dośc długie starania o ciaze (pierwsza 4lata a druga ponad rok) więc tym bardziej sie nie pokoje...a co do @ to czekam rzeczywiście jak nigdy bo chyba wszystkie chcemy wrócic juz na "normalne tory"....Ja osobiście biorę Vitrum Prenatal..

ja na razie muszę czekać na @ żeby ustalić termin zabiegu potem pewnie będę musiała odczekać z 2 miesiące co najmniej żeby macica doszła do siebie a potem będziemy się strać wcześniej wole nie ryzykować za bardzo sie boję stracić drugą ciąże

syla - z tego co mi mama mówiła to kiedyś łyżeczkowanie bez narkozy to była norma tylko teraz mamy taki komfort , ze nie trzeba na to patrzeć a przy tym wysłuchiwać pogaduszek leakrzy podczas zabiegu

własnie otworzylam koperte z wynikiem hist.pat:

Łozysko o budowie drobnokosmkowej ze skąpymi złogami mas włóknikowatych i ogniskowymi wylewami krwi. Błony płodowe i trójnaczyniowy sznur pępowinowy o zwykłej budowie mikroskopowej.

i tyle
i mam sie domyslec czy wszytko ok?
musze isc z tym do lekarza

niusi mnie jeszcze czekaz zabieg usuwania kłykcin kończystych (hpv), no i zęby musze wyleczyc bo po ciaży mam masakra tak mnie bolą, no i porobie badania a wtedy na spokojnie zaczne sie starac! tez nie chce ryzykowac..wole odczekac i poleczyc wszytsko co trzeba!

no mam nadzieje ze ten wynik nie jest zły...
ja mam zrosty po wyrostku i przy owulacji czasem przez nie okropne bóle az mnie skręca!
nie wiem czy to ma jakis wpływ na zajscie w ciaze...
za to słyszałam ze po zabiegu z szyjką macicy moze byc cos nie tak, jakas niewydolnosć i to moze powodowac np.przedwczesne porody, ale ja nie mialam wczesniej nigdy zabiegu, to byla moja 1 ciaża,

reklama
odnośnie Twojego wyniku hist.pat. to ciesz sie chociaż , ze masz po polsku ja dostałam po łacinie nic z tego nie rozumiem , sama sobie to tłumaczyłam ale i tak nic mi to nie mówiło ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry