• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Agnieszka - ja miałam tak samo popłakała tylko podczas usg i później troszkę w szpitalu ale ogólnie jakby do mnie nie docierało dopiero jak przyszłam do domu się zaczęło teraz nie ma chwili żebym nie myślała o tym co sie stało co mogłam zrobić, żeby do tego nie doszło , a może to ze mną jest coś nie tak :-((

ja tylko załuje ze po pierwszym razie nie robiłam zadnych badan uwierzyłam lekarzowi ze tak sie zdarza a nastepnym razem bedzie ok teraz juz tego nie przyjmuje i bede szukala przyczyny

niusi ja tez siebie obwiniam i wszystko wskazuje na to ze to moja wina:-( i strasznie cięzko mi z tym:-( zaczynam załowac ze wzielismy ten ślub w trakcie ciąży, wszystko bylo cudownie i super sie czułam az tu nagle 4 dni po slubie skórcze no i poród...
jestem przekonana ze dzidzia tego nie wytrzymała:-(

Z Tobą wszystko ok ja to tak samo przechodze...myśle codziennie o tym wszystkim ale powiem szczerze,ze czułam sie jakby to działo sie obok mnie i było to bardzo dziwne ale mysle ze to cos w rodzaju takiego szoku,ze człowiek nie potrafi dopuścić do siebie okropnych myśli.....

reklama
a teraz od poczatku lezałam całymi dniami nie przemeczałam sie brałam tabletki na podtrzymanie i nie wyszło Jedynie co moge sobie zarzucic to ze miałam stres

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry