• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
mała - dla nich to bułka z masłem mają to na co dzień. z drugiej strony staram sie też troszkę zrozumieć lekarzy jak mieliby przejmować sie każdą pacjentką to po paru latach dostali by w głowę. Mi jak lekarz robił pierwsze usg powiedział, ze nie wie jak ma mnie pocieszyć , że tak po prostu sie zdarza

Niusi@ ja również moj wynik dostałam po łacinie i sama sobie tłumaczyłam...dobrze,ze w necie mozna coś takiego znależć....a zabiegu bez narkozy to poprostu niewyobrazam sobie...to musi byc okropne

delikatnie mówiąc HORROR wiesz inaczej jest jak już sie nastawisz , ze bez znieczulenia i w ogóle to wtedy strasz przynajmniej w minimalnym stopniu wyobrazić sobie ten ból a jak mnie wzięli z zaskoczenia to był dla mnie szok przez to dodatkowo sie napinałam co lekarzowi utrudniało badanie a mnie jeszcze bardziej bolało - ogólnie dla mnie to było tak jakby mnie ktoś rozrywał od środka nie wiem może jestem jakaś dziwna może inne dziewczyny tak nie miały ;-(

A mi jak robił usg...to nie powiedział nawet,ze mu przykro ale w jego głosie było coś co działało na mnie jak ''znieczulenie"..powiedział mi ze trzeba zakończyć ciąże a ja normalnie to przyjęłam jakby spokojnie...wogóle cały mój pobyt w szpitalu był jakis dziwny jakby to nie mnie dotyczyło dopiero gdy wróciłam do domu...zaczęłam wszystko przeżywać......

reklama
współczuje Ci mała 21tc to juz połowa ja byłam w 7tc płodu nie wykryto może to przez tego polipa nie wiem a może on powstał w czasie ciąży lekarze sami nie wiedzą co tam jest w środku tylko duże oczy robią płakać mi się już chce.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry