• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

syla - ja miałam SIS ale to nie to samo co kolposkopia bo przy kolposkopi lekarz w powiększeniu ogląda macice a przy SISie robi normalne usg dopochwowe tylko ze w macice jako kontrast wprowadzana jest sol fizjologiczna aby macica sie rozkurczyla

reklama
niusi@- mi tez powiedział ze mam poczekac pół roku, ale ja nie poroniłam tylko urodziłam w 24 tyg, wiec u mnie jest uzasadnione dłuższe powstrzymanie sie przed kolejną ciążą...
ale w sumie to mi potem powiedział ze minimum 3 cykle pełne odczekac!
wiec we wrzesniu zaczynamy działac:-)

no w kolposkopi tez wprowadzają ten kontrast, kolezanka to miała no i ja tez chce to zrobic, ona razem z wizytą i cytologią zapłaciła 150zł wiec nie jest tak źle, warto zrobic...
a mnie cos od 2 dni boli tam w środku, biore laktowaginal ale cienko pomaga:-(

przy 28 dniowym cyklu zaszłam w ciaze w 19 dniu:-) bylam jednego dnia i bylo jajo a na drugi dzien juz go nie było:-) i lekarz mówi do roboty:-) no i sie udało:-) mam nadzieje ze tym razem tez sie uda:-) ale witaminke E bede brała razem z mężem;-)

syla - wiesz nie wiem dokładnie czym różnią sie te badania bo mnie od wyjścia ze szpitala tak strasznie boli głowa od tego wszystkiego, że mój facet już stwierdził, że nie długo to na medycynę pójdę :-) jak pomyśle co mi jeszcze będą robić to jestem przerażona nie sądziłam że mogą w nas wkładać tyle metalu ;-( nie wiem dokładnie jak wygląda kwestia cenowa w prywatnym gabinecie bo ja miałam robione to w szpitalu ale myślę , że 150zł to nie dużo przynajmniej będziesz wiedziała czy wszystko jest ok. A mam pytanko a łyżeczkowanie też miałaś?

Czesc dziewczynki no niezla dzisiaj produkcja:tak: Na poczatku witam nowe kolezanki bardzo mi przykro ze musiałyscie tu trafic:-(

Wiecie co ja juch chyba zaczne ostro sie schizowac juz mineło 6 tygodni a @ niema:baffled: niby tak do 8 to jeszcze luz ale ja zaczynam juz panikowac:-( po zabiegu czułam sie dobrze prawie nie krwawiłam brzuch mnie nie bolał to wydawało mi sie ze wszystko jest ok Powiedzcie czy mam sie juz martwic tym brakiem@?????

miałam, podobno przy porodach przedwczesnych robią łyżeczkowanie zawsze, tak mi lekarz powiedział.wtedy macica szybciej dochodzi do siebie...dostałam odrazu antybiotyki no i oczywiscie leki na zahamowanie pokarmu ale i tak mleko mi sie lało strumieniami!!!
masakra
do tego zapalenie piersi:-( myslałam ze zdechne

reklama
mała- poczekaj jeszcze pare dni a jak nie to wybierz sie za tydzien do lekarza, no do 8 tyg,to ponoć normalka, ja dostałam dokładnie po 5 tyg.nie mysl o tym tyle:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry