• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Upsss Miruś - idź idź bo biedny psiak faktycznie się posika ... może cosik Ci podleje? Coś ostatnio sucho było u Sylwi więc może podrzucisz jej pieska? ;-)
Mój mąż narazie jest cierpliwy... ale będę musiała i chcę posiedzieć chwilkę z Nim więc pewnie za raz zniknę...ale zresztą jeszcze musimy obmyśleć plan na jutro...

Syla - sama nie wiem, trudno mi tu cokolwiek mówić..po zabiegu lekarz zabronił kategorycznie przytulać się miesiąc a my po ok 10 dniach? coś takiego próbowaliśmy już i to z całkiem przyjemnym skutkiem.. ale teraz zobaczę wszystko od dyspozycji i humoru.. nie będę się zbytnio spieszyć.. ale mężem i tak się zaopiekuję ;-)

aaa z pracą te plany... zgubiliśmy numer do naszej "przyszłej" pracownicy i holender jedny nie mam z nią kontaktu... a Ona jest bardzooo dobra, znam nazwisko ale nie wiem gdzie mieszka i nie wiem jak Ją namierzyć??

reklama
słodziutka-no to nieźle, hehe moze ja w necie poszukaj:-)
a czym sie zajmujecie?
ja jestem handlowcem w firmie budowlanej, maszyny budowlane, mój męzulek wentylacjie i klimatyzacje..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry