• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Sylwia - miałam całkiem podobnie - nie miałam i nie mam pokarmu ale tak uwielbiałam pieszczoty piersi.. a teraz jakoś dziwnie się czuję gdy je dotyka, pieści... całuje.. jakby nie były całkiem moje?? Nie wiem co to znaczy ale bardzo dziwne i głupie uczucie...

reklama
nie ma to jak na swoim:-)
choc ja narazie narzekac nie moge , prace mam super, zarobki fajne no i teraz wszyscy w porządku sie w pracy zachowali, więc nie martwie sie o powrót, a nie ma mnie juz 2 miesiace...

w ten wekend moja firma robi impreze integracyjną na 500 osób, będą elektryczne gitary i inne gwiazdy, pamietam jak dziewczyny mnie namawiały zebym przyjechała mimo wielkiego brzucha, bo byłby to 30 tydz.ciazy...

wiesz... najważniejsze to zadowolenie z tego co się robi... ja choć mam 27 lat zajmuję się handlem żeby Was nie skłamać chyba już ze 16-17 lat, już nawet nie pamiętam dobrze początku... może sam początek tak ale nie wiem ile wtedy dokładnie miałam lat... potem już kształciłam się w tym zawodzie i to jest to co kocham robić!!! Wciągnęlam w to męza... i ....:-D

Widzisz jak nie wiemy co nas czeka.. nie znamy ani dnia ani godzinki.. ja też już bym miała ładny brzuszek... i wiedziałabym już pewnie płeć dzieciątka ...a tak.. pustka:-( dwie pustki :no:

słodziutka ja za lada juz stałam w wieku 11 lat:-) moi rodzice mieli sezonowy sklepik nad morzem, sprzedawałam równiez w ich szkolnym sklepiku na przerwach pomiędzy lekcjami, potem mialam swój sezonowy sklepik:-)

reklama
mirka- ja tez czekam na męża, dojezdza dopiero do torunia i ma jeszcze kawał drogi, a ja schizuje zeby dotarł cały! ostatnio siue tak boje wszystkiego ze szok!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry