Emy
Fanka BB :)
sonitko, mam nadzieję, ten rok jest wyjątkowo ciężki
a jak tam u ciebie za tydzień staranka????
a jak tam u ciebie za tydzień staranka????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od roku czasu borelioze mam w klasie IgM tylko raz mam niski wynik a raz wysoki. Jestem po teście WB wykazało dodatni IgM. W tej chwili jestem w 6 tyg. ciąży i nacytalam się różnych sprzecznych informacji na temat boreliozy w czasie ciąży. Jedni piszą, że jest strasznie niebezpieczna dla dzidzi i że przez łożysko i karmienie piersią może ją po mnie odziedziczyc a inni znowu, że to zależy od organizmu i prawdę mówiąc od szczęścia . Były opisane przypadki, że dzieci rodziły się z wrodzoną boreliozą a i cłkiem zdrowe też. Szczerze mówiąc już zgłupiałam i nie wiem w co wierzyć. Być może już rok temu przed pierwszą ciążą miałam boreliozę i ona spowodowala obumarcie płodu. boję się aby nie powtórzyła się historia sprzed roku. Czy ktoś może mi powiedzieć czego naprawdę mogę się spodziewać?:-(