reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
:no:witam Was!jestem nowa na forum,ale już od 9miesiecy aniolkowa mamusia:no:mojemu synkowi przestało bić serduszko w 24tc i urodził się martwy o godz.15.38:((Tak bardzo tęsknię za nim i nie potrafię zapomniec,nie umiem się nauczyć żyć bez niego..to tak bardzo boli:no: KOCHAM CIE MÓJ ANIOŁKU JA I TWÓJ TATUŚ
Witaj Basinka, bardzo mi przykro z powodu Twojego maluszka. Dla niego
[*]. Pisz jak najczęściej. Jestesmy po to żeby sobie pomóc.

Witam dziewczynki,,,,,,,,ale widze,że tu wczoraj znów smutki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nowe dziewczynki witam i tule do serducha,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

EDI, trzymaj się kochana,,,,,,,,,ja jednak dalej wierze..... modlę się co dnia,,,,,:tak:........... tule mocno,, nie umiem nic więcej napisać,,,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

uciekam,,,, nie mam siły pisać, los jest okrutny:zawstydzona/y::-(

cześć królewny
miałam dziś piękny sen ;
siedziałam na łące pełnej zielonej trawy i malutkich różowych stokrotek dookola cisza i spokój ale ja płakałam i nagle poczułam jak ktoś mnie głaszcze po włosach kiedy się odwróciłam zobaczyłam buzię dziecka noworodka delikatna mała rączka cały czas głąskała mnie po głowie a ja nie mogłam oderwac wzroku od tego dziecka i nie mogłam słowa wydusić a to małeństwo wytarło mi łzy i powiedziało "nie płącz mamusiu ja wróce juz niedługo"

nawet teraz płaczę jak wam o tym pisze teraz już wiem wiem że bedzie dobrze ze moj aniołek tam na górze czuwa i kiedy przyjdzie ten dzień pojawią sie dwie kreski a potem małe rózowe cudeńko tak samo kochane jak Wercia

może to głupie ale ten sen to dla mnie znak znak że jeszcze bedzie mi dane zmieniać pieluchy(w sumie i tak to robie pzry Werci) gotować zupki i prasowac te maleńkie piękne spioszki
każdej z nas będzie to dane

Dzien dobry królewny:-D.

Edytka trzymam kciuki za serducho malenistwa,oby sie nie poddało:no:.

Witam nowa mame Aniołka
[*],dla Twojego malenstwa.

Co do snów to ja takie miałam po dugim poronieniu.Tak ja po pierwszym dobry rok siły mi sie koszmary:no:,to po drugim czesto sinły mi sie usmiechnite dzieci:tak:.Wierze ze to i dla Ciebie dobry znak:-).

reklama
Do góry