reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wiecie co kobietki A co się dzieję z Olcią PM???? Wie któraś? Juz dawno sie nie odzywała. Ani Ola15. Co u nich?
Ola PM siedzi na starczkach, tylko ja nic nie mówiłam ;-);-);-)

Raz jeszcze dziękuję Wam za wszystko....
Żegnam się .....trzymajcie sie kochane.....
Przytulam mocno.

a wiec my po wizycie.wszystko w porzadku:) usg nie bylo:)kolejna wizyta za 5 tygodni czyli 26 czerwca w szpitalu i wtedy to juz chyba zrobia porzadnie usg:):):)::) to tyle:)
Bardzo się cieszę, że wszystko dobrze:-)

reklama
Dobra dziewczonka, ja narazie znikam.
Aga ir. super dzidzia sie spisuje i ty tez:tak::tak::tak:. Tak jeszcze z 10 tyg. i bedziemy zdjecia ogladac.
Do jutra. Nie smucic sie kobietki po deszczu jest slonko i zawsze bedzie lepiej.

A w zalaczniku (o ile sie pokarze) serduszko dla Wszyskich Was kochane.

Załączniki

• swarowski.jpg
    swarowski.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 87
witam

Aga Ir przyszlam zobaczyc wiesci od Ciebie i ciesze sie ,ze jest ok,teraz czekamy na USG,buziaki.

Wrobelku drobne problemy z serduszkiem moga byc od fenoterolu niestety ale dobrze,ze idziesz sprawdzic u lekarza :).Skurcze nie dokuczaja juz?

kochane właśnie brałam prysznic i zauważyłam że jakiś dziwne brązowe nitki mi wylatują czy to moze oznaczać ze w nocy lub nawet za chwil kilka rozkreci sie @

Witakcie kochane,ja tylko zaznaczam że jestem i czytam ale nie mam weny do odpisywania,mam nadzieję że wkońcu zakopię tego doła.

AgaAj jesteś silna,wierzę że wszystko dobrze sie ułoży,przytulam:tak:

Edytko wszystkie tu modlimy się i myslami jesteśmy z wami.

Dziękuję Wam wszystkim że jesteście:tak:

reklama
Ona26 skurcze wciaz dokuczaja niestety, ale juz troche mniej!!!!!!!!!!!!!!!!

Karolcia glowa do gory!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry