• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

a wiecie co jest najgorsze????wczesniej zadnego z tych dzieciaczkow nie widzialam zywego...a ten ostatni...bylam na usg w 7 tygodniu i razem z mezem go widzielismy serduszko jak bilo...mielismy zdjecie oprawione w ramke i postawione...tak sie cieszylismy...teraz zdjecie schowalam bardzo bardzo gleboko bo nie jestem w stanie na nie patrzec....moze za jakis czas...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczyny . Nie jestem za bardzo w waszym temacie ale powiem Wam . Ja poroniłam w 10 tygodniu ciąży, a w następną zaszłam miesiąc później a teraz mam w domu małą wcześniaczkę z 30 tygodnia ciąży które ma już teraz 19 miesięcy . Pozdrawiam i mam nadzieję ze będę mogła dołączyć do waszych pogaduszek.

mam nadzieje ze Ci sie uda ale badania genetyczne to chyba juz podstawa ja narzie nie wpadam w panike najpierw niech zobacza co we mnie tam siedzi i usuną to paskudztwo dałabym wszystko zeby byc z powrotem w ciąży miomo , że tej nie planowaliśmy strasznie bylismy szceśliwi szkoda , że tak krótko mogliśmy cieszyć się tym szczęściem naprawdę jestem pełna podziwu dla Ciebie :-)

ja juz poprostu niewiem co mam mowic pisac:-( czasami jest lepiej poprostu chyba nic nie mowic wiem sama po sobie ze czasami chciałam zeby nikt do mnie nie mowił nic ani ze mu przykro ani ze bedzie lepiej poprostu nic chciałam zeby ktos ze mna posiedział i pomilczał

Natalaiał witaj ja jestem to od dziś i czuję się jakby była tu od zawsze szkoda tylko ze wszystkie musimy poznawac sie w tak przykrych okolicznościach . Muszę przyznac ze jestes odważna ze tak szybko zdecydowalas sie na nastepna ciaze ja niestety muszę się wstrzymać ale po zabiegu działamy !!!!

mała160 rozumiem Cie ja zadzwoniłam do pracy pytali sie kiedy wróce powiedziaąłm co się stało usłyszałam ciszę w słuchawce powiedziałąm ze moga wszystkim przekazac ale jak wroce nie chce zeby ktokolwiek rozmawiał ze mną na ten temat

dobra ja uciekam..powinnam wypoczywac jak na pierwszy dzien po zabiegu a juz i tak popralam wszystko i poprasowalam....coz....normalnosc i codziennosc przy 5 osobowej rodzinie wraca bardzo szybko:):):)do poklikania jutro...dobrej nocki wam zycze

reklama
no hej dziewczęta!
jestem jestem
musiałam troche chatke ogarnąć po dwu tyg.nieobecnosci:-) a ze jest tego az 30 m:-) to zajęło mi chwilke:-)
hehe
zmulilo mnie po tym winku! miałysmy tu dzis imprezke niezłą:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry