• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam, ale wy macie produkcje, normalnie od 16 to chyba ze dwadziescia stron

muffy - mam 28 dniowe cykle, nawet po zabiegu juz druga @ jest co do dnia
alutka17- by zrobić badania genetyczne na NFZ musicie iec oboje skierowania, na oddzielnych kwitach, a nie najednym, czeka się długo w warszawie, najkrocej w lodzi, jak zechcesz to ci dam numer tel, ja jestem umówiona w łodzi na 25 sierpnia.
Agnieszka_AJ2811 - ja też się boję, że jak zajdę w ciążę znowu to będą jakieś komplikację, chciałabym już, ale trzeciego nieszczęścia już bym nie chciała...
niusi@ - przy pierwszym zabiegu, półtora roku temu lekarzi pielegniarka oparli się łokciami o moje kolana, ja rozłozona na fotelu oczywiście, i tak sobie gadają: panie doktorze słyszal pan nowe okreśłenie na prezerwatywe?? - nie, nie słyszałem - fiuterał - hahaha -ahahaha, a mnie nie było do śmiechu
syla28 - ty naprawde chcesz zebym ci nakopala w d.... miałas się nie obwiniać

reklama
dzięki Guska tez tak myslałam z tymi skierowaniami.
a tak poza tym to ja tez od 12 lat w handlu czyli jestesmy w większosci.
w poniedziałek idę zobaczyć ile czasu czeka się na badania u mnie bo jestem z Gorzowa. mam nadzieję że niedługo bo juz straciłam 3 lata bojąc się zajśc w kolejną ciążę

ja jak wyszłam ze szpitala i wypiłam szklaneczke gingersa to było mi juz wesoło :-) teraz zabieram sie za szampana :)
guska - to straszne co piszesz szkoda , że prawdziwe lekarz nieraz naprawde maja zero wyczucia ja trafiłam na wspaniałe położne przychodziły pocieszały az nie mogłam uwiezyc

mala160 gdyby ci sie niedaj Boze przytrafilo to byc przezyla....ja tez tak mowilam...do trzech razy sztuka...i coz nie wyszlo ...ale ja to czulam ...2 tygodnie przed kolejnym usg tym we wtorek teraz wszystko ustalo...przestalam wymiotowac...piersi przestaly mnie bolec...brzuszek mi sflaczal...nie chcialo mi sie jesc choc wczesniej zawsze musialam cos przekasic...tak wiec juz zaczelam podejrzewac ze bedzie kolejny nieudany raz...i jak poszlam na usg to powiedzieli ze pecherz nie jest pelny,,,kazali wiecej wody wypic ...a ja juz wiedzialam...widzialam ze dzieciatko jest takie same mniej wiecej jak na usg w 7 tygodniu...tylko ze serduszka nie widzialam...szukali szukali...i nic.....

aga - też bym chciała miec tyle optymizmu jak na razie potrafię się tylko obwiniać może z czasem dojdę do siebie na razie boje się histeroskopii i o niczym inny nie potrafie myśleć do tego moja najbliższa przyjaciółka jest w 12tc cieszę sie jej szczęściem ale to tak strasznie boli jak ona opowiada jak się czuje ;-(

ja też miałam usg w 7tc lekarz powiedzial 7t 6 dzien i nie bylo wogole płodu mysłałam , ze on sobie jakies jaja robi ze zraz cos zobaczy ale niestety i zaczal sie koszmar

Strasznie mi przykro Agus od 6 tygodni wypowiedziałam to zdanie juz chyba milion razy a tak bardzo bym chciała nie musiec mowic tego ani razu chyba nigdy nie zrozumiem dla czego dzieja sie takie straszna rzeczy:-(

reklama
niusi@ wiem...mnie tez boli....ale trzeba dac rade...im szybciej dojdziesz do normalnosci bedzie lepiej dla wszystkich uwierz mi...ja po pierwszym razie wylam przez kilka miesiecy i nie moglam sie zdecydowac na kolejna ciaze...potem sie zdecydowalam...i znow to samo w 13 tygodniu...a bylo wszystko ok niby ....ale nie poddalam sie...od razu zalozylismy sobie ze znowu sprobujemy...po 4 miesiacach sie udalo...i niestety dlugo to nie trwalo...moje 3 ciaze mialam w czasie 1 .5 roku ...teraz musze znalezc przyczyne i jesli bede ja znac i bede mogla wyeliminowac to kto wie moze jeszcze sprobujemy...zobacze...na razie potrzebuje czasu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry