• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
syla ja jestem rocznik 81 a ty?
słodzituka - ja chyba tez dzis zaszaleje z moim moze truskawki jeszcze szampana mam w lodówce :-)
nie moge nadarzyc za wami net mi muli wrrr

Miruś tylko nie spadaj za nisko..bo będzie pupcia boleć :P
milgak - laboratorium??? hmmm może jakaś wybuchowa mieszanka dla NAs wszystkich żeby zafasolkować razem????Pomyśl nad tym ;)
marlenko - ufff te handlary GADUŁY
Ja też powoli znikam bo net mi teraz tak powoli chodzi że hej,... a jeszcze kilka spraw do domknięciea więc kobitki kochane miłego i owocnego wieczoru życzę...i do napisania
Jutro będę jutro bardzo późno bo mam imprę w domku :( i pewnie nie nadąże czytać

slodziutka wybuchowe miesznki to może i robimy ale niekoniecznie na szybsze pojawienie się fasolek ;-)

A w Tarnowie to też byłam. Pamiętam, że na rynku była studnia/fontanna? W sumie dość przyjemne miasto, ale źle mi się kojarzy, bo mój eks pochodzi z Tarnowa ;-)

reklama
tak na nią czekałam, że musiała sobie wybrać taki wyjątkowy dzień na urodziny. Taka moja Niucha wyjątkowa.

Dziś piszczy od rana, bo chce siadać, ale chyba jeszcze nie powinna cwaniara jedna.Tyle szczęścia mam w domu i może trudno w to uwierzyć, ale ciężko mi się jeszcze po tym wszystkim w sobie pozbierać. Może też coś wypiję. Dziś babcia ma nocny dyżur, a ja sama jestem ze sobą i moją kicią. Tylko czy ja wytrzymam bez niej choć z 10 minut?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry