Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Anetko,, psinka cudna........
TAK wróbelku,,mam psinę... miała byc shar-pei,,,,( matka jest) ..... pojechaliśmy po nią do Chorzowa,zapłaciliśmy za sharp-peia..... a okazało sie,ze tatus jakiś burek z pod płota,,,,,ale jest cudną , wierna psiną,,, mimo,że śmiesznie wygląda, bo ma cienkie łapki, małą główkęa wielka jak beka,,,,,heheh no takjest jak się wymiesza...................ale dla nas najkochańsza,,, martwie co się stało z innymi,,, nam nie przeszkadza,że to kundelek wyszedł ale inni,,, nie wiadomo co zrobili jak prawda wyszła na jaw,,, a było,,,, ich 8 w miocie,,,,,,,,,,,,,a jeszce jedno kupiliśmy ja i okazało się że jestem z Igorem w ciążysłyszałam,żepies tak działa,,heh, moja kolezanka w pracy ta co zaszła teraz w ciążę po 8 latach jakoś tak też wzięła psa i co bociek przyleciał.....
, zanm pare takich przypadków,,, heh podobno skupia sie uwagę na małym psiaku i nie ma blokady jakiejs w naszych główkach.... i udaje się..........

masz pewnośś,że jest i ma się dobrze.....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`