• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
czesc dziewczynki :-)

wróbelku trzymaj sie !!! juz bliżej niż dalej :-D

Sonita
trzymam kciuki za II kreseczki !!!

Alla
...cudo...i ta róża...aż mi łzy w oczach staneły :-)

a ja się pochwalę nawym członkiem naszego stadka.... oto Shira:

1009634.th.jpg

Anetko,, psinka cudna........

Alla,,ale mąż zrobił ci piękna niespodziankę;) cudnie KUBUś wygląda;):-D:-D:-D

TAK wróbelku,,mam psinę... miała byc shar-pei,,,,( matka jest) ..... pojechaliśmy po nią do Chorzowa,zapłaciliśmy za sharp-peia..... a okazało sie,ze tatus jakiś burek z pod płota,,,,,ale jest cudną , wierna psiną,,, mimo,że śmiesznie wygląda, bo ma cienkie łapki, małą główkęa wielka jak beka,,,,,heheh no takjest jak się wymiesza...................ale dla nas najkochańsza,,, martwie co się stało z innymi,,, nam nie przeszkadza,że to kundelek wyszedł ale inni,,, nie wiadomo co zrobili jak prawda wyszła na jaw,,, a było,,,, ich 8 w miocie,,,,,,,,,,,,,a jeszce jedno kupiliśmy ja i okazało się że jestem z Igorem w ciąży;) słyszałam,żepies tak działa,,heh, moja kolezanka w pracy ta co zaszła teraz w ciążę po 8 latach jakoś tak też wzięła psa i co bociek przyleciał.....:-D:-D:-D:-D:-D, zanm pare takich przypadków,,, heh podobno skupia sie uwagę na małym psiaku i nie ma blokady jakiejs w naszych główkach.... i udaje się..........:-D:-D:-D:-D

Kinguś gratuluję półmetku:-D:-D:-D:-D

SONITA trzymam kciuki za 2 Kreseczki na teściku;):-D:-D:-D

SYLA:-D:-D:-Djak tam WIKtoria daje popalić..?
widzę,że wkońcu dziewuszki sie sypną.........heh fajnie

WIECIE CO U ANI GABI????????????????????:confused2::confused2::confused2:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry