• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pixelko, Ja nic nie przybywam na wadze. No może 200 gram przez 3 tygodnie? Na plusie mam 9 kg. Ale wiem,że to ta dieta dla cukrzyków tak działa. Obym nie chudła.Według Twoich obliczeń 200 gram tygodniowo wychodzi jej 2300-2400, do końca dobije do 3500 gram. To w sumie norma, Ola miała 3470. Więc może podobnie będzie.

moja mała ma wymiary tak podobne do wiki - waga, glowka, raczki, nozki itd, że chyba sie klon szykuje :-)))

oj dobrze, że ja nie mam diety....własnie pasztet z musztardą, kiełbasę i ciastka zjadłam :-).....

reklama
łasuchy, a Mnie tylko szkoda się robi.. BUUU
Pozdrowiłam Agulę AJ i Edi. Oczywiście wzajemnie wszystkim.
Idę posiedzieć z córeczką swoja malutką. Przynosi oceny ze szkoły. Na koniec roku z PO np ma 6!w 1 klasie LO. Do napisania.

Witam sie popoludniowo:tak:
na poczatku witam nowe aniolkowe mamusie bardzo mi przykre tule was mocno:tak:

Chcialam zameldowac ze u mnie to chyba falszywy alarm był:eek: bo zrobilam rano test i nic wiec chaba tamten cien mi sie tylko przywidzial albo moze test byl jakis wybrakowany albo cos co prawda do @ jeszcze 3 dni ale chyba jesli w poniedzialek cos tam bylo to dzis bylo by wyrazniejsze a tu nic co prawda to nie jestem bardzo zaskoczona bo prawdopodobienstwo ciazy bylo praktycznie zerowe. No ale jeszcze troszke i zaczniemy starania pelna para:-D

Buziam was wszystkie i spadam cos zjesc bo dopiero wrocilam z pracy a glodna jestem jak wilk:sorry:

witam
(*) światełka dla nowych aniołków :-(

ja dzis tylko na chwile... wpadłam żeby napisac ze jak narazie nie mam zadnych niepokojacych objawów że cos jest nie tak, cyce dalej bola, i czasem mi w glowie sie zakreci ale tak nie mocno..
jutro kolejny wynik bety...

ide sie uczyc bo mam 3 zaliczenia w weekend papa pozdrawiam i do napisania jutro

Hej dziewczynki;).......

Justysia gratuluje.......................:-D:-D:-D

Witam Aniołkowe mamy....................:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

EDi, AGA AJ,,,,,,,,,,,,,buziaki.........wracajcie szybko,, bez WAS to forum milknie;:tak::tak::tak::tak:

Pixelka,,śliczny,,,,,, brzusio.....

Pixelko i SELENKo,,,,wyglądacie cudnie:tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D..aż miło popatrzeć i nosicie dziewuszki,,,,, wszystkie mity w kąt....................:-D:-D:-D

MARLRLENKO, SZAFIRKU..............~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`````````````````````````````

PYSIA WRACAJ................................czekamy;):tak::tak::-D:-D:-D

wiecie co u Gabi? jak wyniki małej?????/:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:\\

Marta( ona) moja kleżanka robiła dzis usg,,,i tez jej wyszła taka głowka,,, wiec widzisz,,,, wsio........ok;)

PATI...............gratuluję .2II..spóźnione ale szczere;):tak::tak::-D:-D

wróbelek,,,,, jak się czujecie,,,,,,? boskie te fotki z psina ,,nie moge się na patrzeć,,, uwielbiam psy:-D:-D:-D:-D

SYLA, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Kinia,,,jak wy się czujecie?
cyniczna???????????

KAROLKA,,,,,,,,,,,,,,,,,,,a coś weny nie mam do pisania,,,,,,, czekam,,,,aż bociek doleci do CIebie i do Marlenki,,,, i do reszty dziewczynek;;;;;;;
ostatnio mam jakiegoś doła,, jestem już zmęczona ,,,,,,,,,,,,tym bólem,,,,,,, niby jest ok,,ale powoli zaczynam schizować że bedzie coś nie tak,, że nie zdążę poczekac na moja lekarkę, i takie tam,,buuuuuuuuuuuuuu
Za CIEBIE wiesz trzymam kciuki,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zreszta ty wiesz...:tak::tak::tak::tak::tak: buziolki..
003.gif

Marlenka mówisz,że bociek zabłądził,,buuuuuuuuuu wyślę nowego
001.gif.. ten może doleci

A TEN DLA RESZTY STaraczekZobacz załącznik 136880

carri.............gdzie się znów podziewasz???????/

ALSO,,jak Ignaś.............. heh nie możesz pewnie się na niego napatrzeć,,oj wierze wierzę,,,, heh ja Franka chyba zjem;):-D:-D:-D buziaki DLa WAS...

MIRCI A, MORDOKLEJKA,,,, buziolki dla maluszków,,,,:-D:-D:-D:-D

WSZYTSKIE NIEWYMIENIONE DZIEWCZYNKI POZDRAWIAM;) i buziam,,,,,,

Koti a ty gdzie???????????????

MAMA sówka.........przyszła mamusia, dorota s ......~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Alutka,, uwaga wakacje tuż, tuz.................zaczynam odliczanie!!~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ALicja,, a Ty gdzie,,,,,ślub był, jak wyniki,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,czekam czekam,,,Ty wiesz na co...................................:-D:-D:-D:-D:-D

AGA IR... WRACAJ I TO JUŻ.......................................:-):-):-)

MAŁA.. ja trzymam nadal kciuki..................

A co do przytulanek,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,heh ja po 13 tyg miałam troche zakaz potem zielone światło,,,,, i dlaej nie umiem sie oprzeć,, heh,,,, hyba mój mąż bardziej się boi niz ja,,,,,,ale....w ciąży bardziej mnie interesuje,,;hehehhe świntucha ze mnie,,,ale widze dziewczynki,że wy nie................... no ja nie mam zakazu;)))))))i korzystam

mały daje popalic,,heh wczoraj przez godzine wypychał z boku noge,,,,, a ja łapałam,, heh ale mieliśmy ubaw,;) towarzyski ten mój synio..... tylko czemu on tak bryka,, rano bryka, w południe bryka, wieczorem bryka,,, heheh.....a mnie boli,, bu,,,,,,,ale wiem ,ze jest przynajmniej;) i nic mu nie jest,, chyba wie że o nim mowa,,,,,,,,,,,hhe

Dilajla...buziol, czekam;)

Ostatnia edycja:
Hahaha Brzydulę oglądam jakie to śmiechowe :-D:-D:-D

Odpowiadam (chyba wróbelkowi) w Gdyni/Sopocie (całym 3mieście byłam dziś:-))
pogoda była deszczowa, a potem ok.16tej wyszło słoneczko, ale silny wiatr jest.

Witam wszystkie nowe dziewczynki
[*]
[*]
zapalam dla Waszych maleństw i przytulam mocno.
Pamiętajcie, że czas leczy rany.

Jestem wykończona psychicznie moja dobra koleżanka rozstaje się ze swoim narzeczonym, był dla niej niedobry, a do tego teraz zachowuje się jak złośliwy dzieciak :wściekła/y: a ona nagle sobie o mnie przypomniała jak to bywa w potrzebie...

Ciekawa jestem czy udało się nam zapylić jajeczko :-)

Cześć!!!
Niestety nie mam czasu odpisać wam wszystkim ale myśle o Was.
Dla nowych Aniołków zapalam (*),dziewczyny zostańcie z nami. Mi dziewczyny z forum pomogły najpierw po stracie, a potem w czasie całej ciąży.
Już się nie mogę doczekać kiedy "posypią" się kolejne dzieciaczki:-):-):-)-trzymam mocno kciuki za każdą z Was.
Staraczkom zazdroszcze starań. Ja poszczę od początku ciąży i pewnie jeszcze troche poczekam, az sie połóg skończy.
Wczoraj był piękny dzień, Kubuś trzymał w łóżeczku malutką różyczkę dla mamy, aż się wzruszyłam jak to zobaczyłam.
Jutro przychodzi do nas położna i w końcu zdejmie mi szwy, ma też obejrzeć Kubusia, bo mu się żółtaczka przedłuża i jakby co to idziemy jutro do lekarza.
Pozdrawiam was wszystkie baardzo, bardzo serdecznie.

Ostatnia edycja:
reklama
Pixelcia alez wspaniały brzusio.... hiihhi ja mam juz takiej samej wielkosci, boje sie co bedzie jak bede w 35 tyg.jak ty;-)

Alla ale słodziak:-)

Mała tzrymam kciuki :-) w końcu sie uda!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry