wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
Aga Ir myślę, że nie ma się co obrażać, nie o to chodzi tylko czasami lepiej chuchac niz pozniej zalowac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no wlasnie tak se mysle ze chyba juz nie bede wogole pisac
nie zebym szacunki nie miala czy co....tylko....zreszta......ide sobie
No to dobrze :-)otrzymalam wyniki badan chlamydia ureoplasma mycoplasma ujemne Badanie nasienia M chyba oki nie znam sie na tym ale plemniki zywe 78% plemniki martwe 22%
PrzytulamCzasem mam takie gorsze dni i jestem wtedy straszną marudą i pesymistką![]()
Ja zaczęłam wcześniej, tylko że ja byłam u ginki jeszcze przed @ bo się nie mogłam doczekać i wszystko było ok.A to tak długo. Ja do ginki idę dopiero po pierwszej @. Czy można zacząć wcześniej przytulanki?
Witaj. Bardzo mi przykroWitam wszystki serdecznie.. jestem tu pierwszy raz..... i tak czytam... dużo smutku i rozpaczy w tych postach;( Podobnie jest u mnie.
Udanego wypoczynku ;-)powiem, że my od czwartku zaczęliśmy staranka i na Krecie będziemy dalej działać:-) ślub był cudowny i przepięknyczujemy się teraz rewelacyjnie
![]()
Ślicznea propos zakupów, już wszystko mam dla Magdusi praktycznie ale chodzenie po sklepach owocuje np takimi zakupami:

Super wyglądasz :-)Jak juz tak wstawiam zdjęcia to wam pokażę jak wyglądałam wczoraj, koniec 34 tygodnia.
WytrzymacieJestem wystraszona mam nadzieje ze uda nam sie dochodzic razem do polowy czerwca

a tak poza tym to mam przytulanek ile chcę;-)
:-)
;-):-):-)

Bardzo mi przykroWitam serdecznie.
Gratuluję. Oczywiście mocno trzymam kciukipomimo iz bardzo na to czekałam strasznie się przestraszyłam... wczoraj poszłam do gin i potwierdził że jestem w ciąży bardzo wczesnej 4/5 tydzień i przepisał duphaston. czytałam że jest bardzo chwalony ale wciąż nie jestem tego wszystkiego pewna...
trzymajcie kciuki...

Ale zgrabnie wyglądaciea to fotka dla was z niedzieli 36tc

Aga wracajno wlasnie tak se mysle ze chyba juz nie bede wogole pisac![]()