• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hej dziewczynki
ja się tylko przywitam i zmykam
nie mam sil na pisanie ale czytam i jestem na bieżąco
witam nowe Aniołkowe mamusie i zapalam dla Aniołków (*)

JULISIA gratuluję głowa do góry bedzie dobrze

to na tyle zmykam ale myslami jestem przy Was

jeśli ktoś ma kontakt z EDYTKĄ i AGĄ AJ to niech przekaże bardzo proszę że o nich myslę

Nie zagladałam tu przez 3 dni a tyle się wydarzyło że nie mogę jeszcze się wczytać we wszystkioe posty...

A u mnie tez od tego czasu wiele się zmieniło... ponieważ od mojego poronienia mineło już pół roku, cały czas z mężem próbujemy, ale jak do tej pory bez skutku... do wczoraj... mimo iż byłam przekonana że tym razem ciągle nic w poniedziałek jak się obudziłam zaczeły mnie straszenie boleć piersi.. cały dzień w pracy się zastanawiałam a raczej denerwołam czy jednak?? po pracy sprawdziłam i wyszyły dwie piękne kreseczki... Mąż strasznie się uczieszył, a ja.. no cóż przed wami nie będę ukrywać - pomimo iz bardzo na to czekałam strasznie się przestraszyłam... wczoraj poszłam do gin i potwierdził że jestem w ciąży bardzo wczesnej 4/5 tydzień i przepisał duphaston. czytałam że jest bardzo chwalony ale wciąż nie jestem tego wszystkiego pewna...
wiem że powinnam sie wyluzować i myśleć pozytywnie ale jakoś ten strach jest teraz silniejszy...
trzymajcie kciuki...

Ogromne gratulacje:tak:,teraz nie denerwuj sie i za 8 miesiecy pochwalisz sie swoim malenstwem.

Motyl12 między naszymi terminami tylko tydzien róznicy;-)
ciekawe jak sie wyklują maleństwa:-)

teraz w kolecje jest Dilajla- biedna męcy sie juz z małym między nogami a wyscj jakos nie chce hiihhi
potem chyba jest Pixelcia i Wróbelek
potem chyba nasza Andzi
Aga Irl
Motyl12
Ja???
Kinguś
Cyniczna

Kogo pominęłam?? czas na nowe fasolki!!!

syla a ona 26 ...ja spokojnie doczekam podobno do 40tc więc 21-28.06 to mój termian i mała bedzie 4kg słonikiem podobno haha więc mnie pewnie wróbelek, selenka wyprzedzi bo selenka chyba bedzie miała cc? a wróbelkowi jak odstawia leki na skurcze to szybko na porodówce sie znajdzie....

Rozmawiałam z moim Adamem..Ma gips na 2 tygodnie. Zrobili mu RTG i lekarz nie jest w stanie stwierdzić czy to to samo co było we wrześniu.Czeka aż gips mu wyschnie i wchodzi do lekarza po zwolnienie i wtedy dopyta o więcej.

Dzień dobry :-D

Witam nowe aniołkowe mamy i zapalam wirtualne światełka dla maleństw
[*]
[*]

Julisia Wielkie Gratulacje! Zyczę Ci może nie spokojnych, ale przede wszystkim zdrowych 9 miesięcy!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Nie zagladałam tu przez 3 dni a tyle się wydarzyło że nie mogę jeszcze się wczytać we wszystkioe posty...

A u mnie tez od tego czasu wiele się zmieniło... ponieważ od mojego poronienia mineło już pół roku, cały czas z mężem próbujemy, ale jak do tej pory bez skutku... do wczoraj... mimo iż byłam przekonana że tym razem ciągle nic w poniedziałek jak się obudziłam zaczeły mnie straszenie boleć piersi.. cały dzień w pracy się zastanawiałam a raczej denerwołam czy jednak?? po pracy sprawdziłam i wyszyły dwie piękne kreseczki... Mąż strasznie się uczieszył, a ja.. no cóż przed wami nie będę ukrywać - pomimo iz bardzo na to czekałam strasznie się przestraszyłam... wczoraj poszłam do gin i potwierdził że jestem w ciąży bardzo wczesnej 4/5 tydzień i przepisał duphaston. czytałam że jest bardzo chwalony ale wciąż nie jestem tego wszystkiego pewna...
wiem że powinnam sie wyluzować i myśleć pozytywnie ale jakoś ten strach jest teraz silniejszy...
trzymajcie kciuki...

ale super wiadomość :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry